Sweetbox

Sweetbox per post

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedankje of gewoon zomaar, een sweetbox is altijd een geschikt geschenk. Stuur een doosje zoete verwennerij naar een vriend, familielid of collega en laat ze genieten van een doosje vol ambachtelijke brownies. Als je voor 23:59 bestelt, dan wordt de sweetbox de volgende dag verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten tot jouw cadeau door de brievenbus bezorgd wordt.

Sweetbox bestellen

De sweetboxen zijn met liefde gemaakt en zorgvuldig samengesteld met een selectie van verrukkelijke brownies. Of je nu kiest voor klassieke brownies, brownies met karamel zeezout of een mini brownie proeverij, er is voor ieder wat wils.

Zakelijk versturen

Het is hartstikke leuk om een sweetbox te ontvangen, maar nog leuker om je klanten, collega’s of zakenrelaties er mee te verrassen! Waarom? Omdat iedereen blij wordt van een box vol met zoetigheden! Neem voor specifieke wensen contact met ons op, we helpen graag om dit te realiseren.

Veelgestelde vragen

Zit er een gratis kaartje bij? Zeker! Bij iedere bestelling is het mogelijk om een gratis kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen.
Kan ik versturen naar meerdere adressen? Per bestelling in de webshop kunnen we één verzendadres verwerken. Heb je veel verschillende adressen? Neem dan contact met ons op.
Kan ik selecteren wanneer de box verzonden wordt? Zeker! Bij het afrekenen kun je een verzenddatum opgeven. Dit gaat dus om de datum dat wij jouw bestelling versturen, dit is niet de bezorgdatum.
Hoe lang blijven de zoetigheden goed? Onze brownies en bakkerijproducten zijn ruim 8 dagen goed houdbaar. Dus ook als het pakketje iets langer onderweg is dan een dag zullen ze bij aankomst nog heerlijk smaken.
Wat zijn de verzendkosten? Voor sweetboxen met een afleveradres in Nederland rekenen wij € 3,50 verzendkosten voor post door de brievenbus.