Cadeaubon voor een High Tea bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Wil je genieten van een High Tea? Dan is Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar echt een aanrader. Hier weten ze wel wat een echte High Tea inhoudt. Bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord kun je urenlang bijkletsen en ondertussen genieten van een kop thee en verschillende hartige en zoete lekkernijen. Met een High Tea cadeaubon voor Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar verras je de ontvanger gegarandeerd.
Een heerlijke High Tea op een leuke locatie voor elke gelegenheid

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is gelegen aan Wassenaarseslag 26 in Wassenaar. Het personeel van Fletcher Boutique Hotel Duinoord zal er alles aan doen om jou en je gezelschap te verwennen met een heerlijke Afternoon Tea. Jouw High Tea cadeaubon is dan ook zeker goed besteed op deze locatie. Ben jij toe aan quali-tea-time met je vriend(inn)en of familie? Dan is samen high tea-en hier perfect voor! Gezellig én lekker.

Bestel de High Tea cadeaubon

Wil jij ook iemand verrassen met een heerlijke High Tea? Bestel dan nu de cadeaubon. De gelukkige ontvanger kan gemakkelijk met deze High Tea bon reserveren bij een locatie naar keuze.

Cadeaubon bestellen

 

Wassenaar