Ik wil reserveren

High Tea Dutch Husky Experience

 • Op locatie

High Tea menu

Husky High Tea – €49,95 p.p.

 • Zoetige lekkernijen
 • Hartige lekkernijen
 • Onbeperkt thee
 • Inclusief foto´s & hike

Wil je de High Tea liever vegetarisch? Dat is mogelijk! Geef dit wel duidelijk aan bij de reservering.

Annuleren kan tot 24 uur van tevoren, dan zoeken wij samen naar een nieuw moment voor de High Tea. 

 Knuffelen, vieze handen, gezelligheid en husky haren op de kleding bij vertrek is verplicht! Kijken met de handen in de zakken is verboden. De Husky High Tea is geschikt voor alle leeftijden.

Let op: na bevestiging van de reservering zal het personeel van Dutch Husky Experience per Whatsapp of per mail contact opnemen om de exacte locatie van de High Tea door te geven. De High Tea vindt namelijk plaats in het bos.

Algemene info

Dutch Husky Experience organiseert unieke, actieve en exclusieve outdoor activiteiten in Nederland. Op een unieke plek op de Veluwe biedt Dutch Husky Experience een ruim aanbod met o.a. de Cart Experience, Husky hikes, High Tea´s en overnachtingen.

Terwijl jij geniet van alle zoetige en hartige lekkernijen tijdens de Husky High Tea, vertelt het personeel van Dutch Husky Experience alle leuke verhalen over de husky’s. Je krijgt alle tijd om uitgebreid te knuffelen. Het personeel zorgt voor mooie en unieke foto’s! De foto’s ontvang je bewerkt en digitaal in een fotoalbum. Ook neemt het personeel je graag mee voor een korte husky hike in het bos. Let op: in de lente en zomer dient er extra rekening te worden gehouden met de temperatuur. Bij een te hoge temperatuur blijf je lekker op de locatie en krijg je gewoon extra tijd om te knuffelen met de lieve viervoeters.

Bestel de HighTea.nl Dutch Husky Experience cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.3/10
  Maria
  20-04-2023
  Genoten van de High Tea, veel persoonlijke aandacht. De husky´s zijn enorm lief en ze hebben het echt heel goed. De High Tea is een aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 18 april 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  10