Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Koekjesassortiment
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bijkletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Johan Hendrik geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4- sterren hotels. Je betaalt totaal maar €32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er rekening gehouden worden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Gelegen in de Middeleeuwse vestingstad Sluis, op de grens van Nederland en België, vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Het gastronomische hart van het hotel, à la carte restaurant Johan Hendrik, is ingericht in de stijl van Louis XIV en serveert voornamelijk Franse klassiekers in een modern jasje. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om in de prachtige ambiance te gaan borrelen of aan te schuiven voor een High Tea met vrienden en familie.

Bestel de HighTea.nl Fletcher Cadeaubon om iemand te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Wendy Stam
  21-08-2020
  We hebben het prima naar ons zin gehad. Was een leuke high tea , lekker gegeten, vriendelijk personeel en gezellige middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 18 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8