Brownie box bestellen

Brownies bezorgen

Tijdens het bestellen van jouw brownie box kun je zelf de bezorgdatum uitkiezen. Dit is ideaal voor als je de brownies cadeau wil doen voor een verjaardag, jubileum of een andere bijzondere dag. Ben je op zoek naar een last minute cadeautje? Dan is het ook ideaal om de brownie box te bestellen. Als je voor 23:59 bestelt, dan worden de brownies de volgende dag verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten tot jouw brownies bezorgd worden.

Brownies per post

De brownie boxen zijn beschikbaar in twee varianten: 6 of 12 stuks. De brownies zijn gemaakt van Callebaut chocolade van de hoogste kwaliteit en zijn heerlijk zacht van binnen. De ideale smaakbeleving om te geven aan iemand die je liefhebt. Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan snel alle smaken! Geniet van een klassieker zoals triple chocolate of laat je verrassen door een mix. Je mag de brownie box natuurlijk ook stiekem voor jezelf bestellen.

Zakelijk versturen

Het is hartstikke leuk om een zoete box te ontvangen, maar nog leuker om je klanten, collega’s of zakenrelaties een klein cadeautje te geven. Waarom? Omdat iedereen blij wordt van een box vol met zoetigheden! Neem voor specifieke wensen contact met ons op, we helpen graag om dit te realiseren.

Veelgestelde vragen

Zit er een gratis kaartje bij? Zeker! Bij iedere bestelling is het mogelijk om een gratis kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen.
Kan ik versturen naar meerdere adressen? Per bestelling in de webshop kunnen we één verzendadres verwerken. Heb je veel verschillende adressen? Neem dan contact met ons op.
Kan ik selecteren wanneer de box verzonden wordt? Zeker! Bij het afrekenen kun je een verzenddatum opgeven. Dit gaat dus om de datum dat wij jouw bestelling versturen, dit is niet de bezorgdatum.
Hoe lang blijven de zoetigheden goed? Onze brownies en bakkerijproducten zijn ruim 8 dagen goed houdbaar. Dus ook als het pakketje iets langer onderweg is dan een dag zullen ze bij aankomst nog heerlijk smaken.
Wat zijn de verzendkosten? Voor sweetboxen met een afleveradres in Nederland rekenen wij € 3,50 verzendkosten voor post door de brievenbus.