HighTea.nl theepakket cadeaubon zakelijk

Wil jij een relatiegeschenk of een zakelijk cadeau geven? Dan hebben wij een aantal zakelijke theepakketten beschikbaar. Deze cadeaupakketten worden in combinatie met de HighTea.nl cadeaubon geleverd. De ‘High’ cadeaubon is leuk voor elke gelegenheid. Is de High Tea not your cup of tea? Dan kun je ook nog kiezen voor een High Wine of High Beer cadeaubon.  We hebben met zorg verschillende cadeauverpakkingen samengesteld, waar ook in te variëren is. Neem dus vooral contact op voor meer informatie of vragen!

Thuiswerkpakket

Thuiswerk pakket

Medewerker, collega of welke belangrijke relatie dan ook. Verras een thuiswerker met een thuiswerk pakket! Met dit pakket kan de thuiswerker na een lange dag zwoegen lekker neerploffen op de bank. Waterkoker aan & genieten van een heerlijke grote mok vol met verse thee. Daar hoort natuurlijk een chocolaatje bij! When the working day is done; I just wanna drink tea. Daarnaast kan de thuiswerker ook nog eens een High Tea boeken bij een locatie naar wens, met de HighTea.nl cadeaubon. Als ze daar niet blij van worden..

thuiswerk pakket 1

Iets leuks voor de thuiswerkers

Lieve thuiswerker, wij zien elkaar niet, maar we denken nog wel aan jou. Dat is wat de thuiswerker soms gewoon even nodig heeft. Kindly reminder; we still think about you. Soms kun je het niet makkelijker maken, maar wel leuker. En dat kan met dit leuke thuiswerk pakket. Een theedoos met Party Time thee en een lekkere Milka chocoladebox. Zo kan de thuiswerker zijn eigen verwenmomentje creëren. Om vervolgens weer lekker door te zwoegen ;). Daarnaast krijgen ze ook een HighTea.nl cadeaubon, waarmee ze een High Tea kunnen reserveren bij een locatie naar keuze. Met zulke leuke cadeautjes is thuiswerken opeens zo erg niet meer.

Thuiswerk pakket 2

Mogelijkheden cadeaupakket

Ben jij enthousiast geworden van een van onze cadeaupakketten? Dan kun je meer informatie opvragen via onderstaand contactformulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken. Hierbij kunnen we ook een prijsopgave op maat aanbieden. Het is ook mogelijk om verschillende pakketten te combineren of om de High Tea, Wine en Beer bon te combineren. Neem contact op en wij vertellen je alle mogelijkheden van onze cadeaupakketten!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over de cadeaupakketten of wil jij graag een cadeaupakket bestellen? Dan kun je via dit formulier contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken.

Je hoort zo snel mogelijk iets van ons!