HighTea.nl zakelijk

Wil jij een relatiegeschenk of een zakelijk cadeau geven? Dan hebben wij een aantal zakelijke theepakketten beschikbaar. Deze cadeaupakketten worden in combinatie met de HighTea.nl cadeaubon geleverd. De ‘High’ cadeaubon is leuk voor elke gelegenheid. Is de High Tea not your cup of tea? Dan kun je ook nog kiezen voor een High Wine of High Beer cadeaubon.  We hebben met zorg verschillende cadeauverpakkingen samengesteld, waar ook in te variëren is. Neem dus vooral contact op voor meer informatie of vragen!

Mogelijkheden cadeaus

Ben jij enthousiast geworden van een van onze cadeaus? Dan kun je meer informatie opvragen via onderstaand contactformulier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken. Hierbij kunnen we ook een prijsopgave op maat aanbieden. Het is ook mogelijk om verschillende cadeaus te combineren of om de High Tea, Wine en Beer bon te combineren. Neem contact op en wij vertellen je alle mogelijkheden van onze zakelijke cadeaus!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heb jij nog vragen over de cadeaus of wil jij graag een zakelijk cadeau bestellen? Dan kun je via dit formulier contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de relatiegeschenken.

Je hoort zo snel mogelijk iets van ons!