High Tea Doetinchem

Doetinchem, de culinaire hoofdstad van de Achterhoek, biedt een sfeervolle binnenstad en verrast op diverse vlakken. De stad heeft een gevarieerd aanbod van winkels, culturele voorzieningen en horecagelegenheden. Bovendien zijn er talloze gezellige plekken waar je kunt genieten van een High Tea. Wij hebben de meest leuke locaties voor een High Tea in Doetinchem voor je geselecteerd.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Doetinchem? Bekijk dan ook Arnhem en Nijmegen.

Doetinchem

Leuke locaties in Doetinchem

Filtering

Meer over High Tea in Doetinchem

Doetinchem telt 59.265 inwoners en onderscheidt zich door haar gastvrije karakter. De binnenstad van Doetinchem kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod aan winkels, culturele evenementen en talloze horecagelegenheden. De gastvrije binnenstad is aantrekkelijk gelegen tussen groen en water. Net buiten Doetinchem kun je de rust opzoeken en genieten van wandel- of fietstochten.

De Catharinakerk is het kenmerkende kerkgebouw in het hart van Doetinchem.  Bij  Stroombroek kun je je uitleven op de kabelwaterskibaan en bij de beachclub. De Walmolen is een historische molen uit 1850 in het centrum van Doetinchem. Tot slot heb je ook nog het  Amphion, het gerenommeerde theater in Doetinchem dat al diverse keren is bekroond tot theater van het jaar.

Kortom er is genoeg te doen in de bruisende stad. Natuurlijk kan een gezellige High Tea niet ontbreken tijdens een dagje Doetinchem.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden