Ik wil reserveren

High Tea Zonneveld Alpaca’s

 • Op locatie

High Tea menu

Alpaca High Tea – €36,50 p.p.

 • Scones
 • Brownies
 • Lemon bars
 • Clotted cream
 • Lemon curd
 • Onbeperkt thee, koffie of water
 • En natuurlijk aaien, voeren, knuffelen en foto’s met de alpaca’s maken

Wil je de High Tea liever vegetarisch? Dat kan! Geef dit wel duidelijk aan bij het maken van de reservering. Helaas is een lactose- of notenvrije High Tea niet mogelijk.

De Alpaca High Tea duurt 1,5 uur.

Annuleren of verplaatsen van de High Tea kan tot maximaal 3 dagen voor aanvang. Wanneer je binnen 72 uur voor aanvang annuleert, worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Algemene info

Op de alpaca boerderij van Zonneveld Alpaca´s nodigen wij jou en je vriendinnen of familie van harte uit om te genieten van een bijzondere High Tea tea tussen de alpaca's. Deze High Tea belooft niet alleen smakelijke lekkernijen zoals verse scones, brownies, belegde broodjes, en andere heerlijke hapjes, maar ook een onvergetelijke ervaring. Terwijl jullie genieten van al het lekkers en onbeperkt thee drinken, zorgen de alpaca's voor een unieke en vrolijke ambiance. Ze komen nieuwsgierig aan jullie tafel kijken, spelen uitgelaten met elkaar en showen trots hun grappige kapsels. Het wordt een onvergetelijke middag vol gezelligheid.

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door het personeel en naar je tafel begeleid. De High Tea vindt plaats onder een overkapping en start nadat iedereen aanwezig is. Terwijl de thee wordt ingeschonken, wordt er een korte uitleg gegeven over het omgaan met de vriendelijke alpaca’s. De eerste groep alpaca's, de mannetjes, komt binnen. Je kunt ze voeren, aaien, knuffelen, of leuke foto's maken. Na deze interactie gaan de mannetjes naar buiten, en worden de heerlijke hapjes van de High Tea op een etagère geserveerd. Vervolgens komen de alpaca vrouwtjes met hun jonge veulentjes binnen. Gedurende de High Tea kun je nog steeds genieten van interactie met de alpaca’s, zoals knuffelen, voeren of grappige foto's maken. Zodra de vrouwtjes weer naar buiten gaan, eindigt de High Tea.

Bestel de HighTea.nl Zonneveld Alpaca’s cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Leontien
  16-02-2024
  Enorm genoten tijdens deze super ervaring! De High Tea was mega lekker. Hele lieve beestjes, je kan ze zelfs voeren en aaien. Het personeel was erg vriendelijk.
  Datum van mijn bezoek: 11 februari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  8