High Tea bestellen en thuis bezorgen in Gerkesklooster

We hebben diverse heerlijke High Tea boxen in het assortiment voor een geslaagde middag in Gerkesklooster. Ideaal als luxe verwennerij voor zowel kleine als grote groepen. De door ons samengestelde High Tea staat voor een complete en unieke High Tea beleving. Je kunt deze eenvoudig direct online bestellen en wij regelen de rest!

Wij vinden dat een goede High Tea een feestje moet zijn. Lekker genieten van zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. Bestellen is mogelijk vanaf €90,– exclusief bezorging. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 13:00 uur aan huis in Gerkesklooster geleverd in een handige box.

Een High Tea box voor elke gelegenheid

Wij zien de High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Als je dit op tafel zet dan ben je van een feestje verzekerd! Deze service van High Tea catering in Gerkesklooster is uitermate geschikt voor groepen, verjaardag, babyshower, familiereünie, gezellige middag met vriendinnen, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 13:00 uur thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Afwijkende levering op zaterdag

Het is niet mogelijk om op zaterdag te kiezen voor een ochtendlevering. Er wordt op zaterdag in heel Nederland alleen standaard geleverd tussen 8:30 en 16:00 uur. Je ontvangt vooraf een track&trace. De high tea blijft 48 uur vers dus kan prima voor de volgende dag (zondag) genuttigd worden mits gekoeld bewaard. Wanneer je tijdig een High Tea op zaterdag wilt doen dan kun je deze het beste op vrijdag laten leveren.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!