High Tea Landgoed Westerlee

  High Tea menu

  High Tea – € 16,50 p.p.

  • Verschillende sandwiches (meestal oude kaas/huisgerookte zalm en een wrap met gerookte kip)
  • Diverse huisgemaakte lekkernijen o.a chocoladetruffel, brownie, cheesecake, boterkoek, spekkoek, creme brûlée, vanille muffins
  • Warme hapjes zoals Groninger mosterdsoepje, kaaskroketje en uiteraard scones met huisgemaakte jam.
  • Onbeperkt thee en koffie

  Algemene info

  In het oosten van Groningen, in het prachtige Oldambt, ligt Landgoed Westerlee. 25 minuten van de stad Groningen en te midden van een schitterend onontdekt stukje Nederland. Landgoed Westerlee is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. De vroegere schuur van de boerderij uit 1910 herbergt onder de karakteristieke balken schitterend ingerichte hotelkamers. Landgoed Westerlee beschikt over klassieke luxe kamers welke zijn voorzien van alle comfort om een ontspannen verblijf te verzorgen. Achter de Heerenboerderij staat het voormalig koetshuis wat is omgetoverd tot een romantisch bruidshuis. Voor een drankje, high tea of lunch kun je terecht in de brasserie met sfeervolle bar. Daarnaast hebben we meerdere terrassen rondom de boerderij waar je bij mooi weer kunt genieten van een kopje koffie, lunch of diner. De keuken van Landgoed Westerlee is klassiek en Frans georiënteerd. Onze menukaart biedt gerechten welke bereid zijn met verse ingrediënten, zo veel mogelijk regionaal. 

  Bestel de HighTea.nl Landgoed Westerlee cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar