Catering

High Tea Catering

Ben je op zoek naar de perfecte manier om van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken? Ontdek onze High Tea Catering, waarmee je moeiteloos kunt genieten van de klassieke Britse traditie, of het nu gaat om een elegant bruiloftsfeest, een zakelijke bijeenkomst of een intieme samenkomst met vrienden.

High Tea hapjes bestellen

Met onze High Tea Catering brengen we een vleugje klasse en smaak naar elke gelegenheid. Ons toegewijde team beheerst de kunst van de High Tea tot in de puntjes en biedt een uitgebreid menu met sandwiches, verrukkelijke gebakjes en natuurlijk thee. Onze High Tea Catering is niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook voor je ogen, met prachtig gepresenteerde lekkernijen die jouw gasten versteld zullen doen staan.

Laat ons jouw High Tea Catering verzorgen en geniet van een zorgeloos evenement dat nog lang in de herinnering van jouw gasten zal blijven hangen. Bestel vandaag nog jouw High Tea box en geniet! Geschikt voor grote partijen en kleine gezelschappen. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Bestellen is mogelijk vanaf €90,– exclusief bezorging. Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum voor 12:30 uur geleverd aan huis in een handige box.

De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 12:30 uur bij jou thuis bezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat! Bij ons kun je veilig betalen middels iDeal, Visa of Mastercard.

Afwijkende levering op zaterdag

Op zaterdag leveren wij standaard tussen 8:30 uur en 16:30 uur bij jou thuis. Je kunt dus niet specifiek kiezen voor een ochtendlevering.