Pakket

High Tea pakket bestellen

We hebben een aantal heerlijke High Tea pakketten in het assortiment voor een geslaagde middag. Gemakkelijk in heel Nederland thuis bezorgd. Ideaal als luxe genietmoment voor zowel kleine als grote groepen. De door ons samengestelde High Tea staat voor een complete en unieke High Tea beleving. Je kunt het pakket direct online bestellen en wij regelen de rest!

Wij vinden dat een goede High Tea een traktatie moet zijn. Lekker genieten van zoete lekkernijen en hartige hapjes in combinatie met verschillende smaken thee. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Bestellen is al mogelijk vanaf €90,- (exclusief bezorging). Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 12:30 uur aan huis geleverd in een handig pakket.

Heerlijk High Tea pakket voor elke gelegenheid

Wij zien een High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Wij hebben onze High Tea boxen dan ook samengesteld met dit in gedachte. Als je dit op tafel zet dan ben je van een feestje verzekerd! Deze High Tea catering is perfect voor groepen, verjaardagen, een babyshower, familiereünie, personeelsuitje of een zakelijke bijeenkomst. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 12:30 uur bij jou thuis bezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat! Bij ons kun je veilig betalen middels iDeal, Visa of Mastercard.

Afwijkende levering op de zaterdagen

Helaas leveren we tijdelijk niet op zaterdag in de provincies Friesland, Zeeland, Limburg en Groningen.