High Tea bestellen en thuis bezorgen in Hindeloopen

We hebben diverse heerlijke High Tea boxen in het assortiment voor een geslaagde middag in Hindeloopen. Ideaal als luxe verwennerij voor zowel kleine als grote groepen. De door ons samengestelde High Tea staat voor een complete en unieke High Tea beleving. Je kunt deze eenvoudig direct online bestellen en wij regelen de rest!

Wij vinden dat een goede High Tea een feestje moet zijn. Lekker genieten van zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. Bestellen is mogelijk vanaf €80,– exclusief bezorging. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 12:30 uur aan huis in Hindeloopen geleverd in een handige box.

Een High Tea box voor elke gelegenheid

Wij zien de High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Als je dit op tafel zet dan ben je van een feestje verzekerd! Deze service van High Tea catering in Hindeloopen is uitermate geschikt voor groepen, verjaardag, babyshower, familiereünie, gezellige middag met vriendinnen, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 12:30 uur thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Afwijkende levering Kerst 2023

Op 26 en 27 december kan er helaas niet worden geleverd, dit geldt ook voor 1 en 2 januari 2024. Levering is wel mogelijk op 24 en 25 december, afwijkend wordt er dan tussen 08.00 – 16.00u bezorgd, gegarandeerde ochtendleveringen zijn helaas niet mogelijk. Wil je het op tijd ontvangen, laat de bestelling 1 dag eerder bezorgen. De High Tea boxen kunnen prima tot 2 dagen na levering genuttigd worden mits gekoeld bewaard.

Assortiment 20 t/m 31 december uitsluitend Kerst High Tea

Let op: 20 t/m 31 december verzorgen wij uitsluitend onze Kerst High Tea. Het andere assortiment is dan helaas niet mogelijk om te bezorgen.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!