High Tea Hoorn

Op zoek naar een leuke High Tea in of rondom Hoorn? Dan kun je hier de leukste hotspots bekijken. Genieten van hartige en zoete hapjes in combinatie met thee is prima te combineren met een middagje winkelen, wandelen of fietsen. Of je nu in de buurt woont of een dagje naar Hoorn gaat, door een High Tea kun je je altijd laten verrassen. Liever in het centrum of een beetje buitenaf? Bekijk alle locaties en kies jouw favoriet!

Hoorn

Leuke locaties in Hoorn:

Filtering

Meer over High Tea in Hoorn

Gezellig een dagje naar Hoorn? Dan kun je beter alvast een planning gaan maken! Er is genoeg leuks te zien en te doen. Loop lekker door het centrum om winkeltjes te bekijken en spot mooie gebouwen. Geniet van alles wat de natuur in de omgeving te bieden heeft. Er zijn genoeg mogelijkheden om lekker te fietsen of ver te wandelen. Een beetje uitgeput? Dan kun je mooi even uitrusten onder het genot van een High Tea. Neem plaats op een zonnig terras of zoek een lekker knus plekje binnen. Dat is nog eens lekker bijkomen!

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke High Tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk eenvoudig of een restaurant in Hoorn rekening kan houden met speciale dieetwensen. Door te filteren kun je zien of er mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld een vegan of glutenvrije High Tea. Daarnaast kan een High Tea bijna altijd wel vegetarisch, omdat die veelal bestaat uit zoete hapjes. Geef dit vooraf even aan bij het online reserveren. Wist je dat een High Tea ook leuk is om te combineren met iets feestelijks? Denk bijvoorbeeld aan een baby shower, bridal shower, verjaardag, jubileum of een feestdag zoals Moederdag, Pasen of Kerst. Uiteraard is het ook leuk om te genieten van al dat lekkers, gewoon omdat het kan.

Na die heerlijke High Tea in Hoorn wil je misschien nog wel meer zien. Maak vooraf een goede planning zodat je alles kunt doen wat je wil. Niet genoeg tijd? Dan kun je ook overwegen om te overnachten in Hoorn. Dan kun je de volgende dag mooi verder met ontdekken en bewonderen!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.