High Tea Pipa Streetfood Bar

  High Tea menu

  High Tea – €18,50 p.p.

  • Cheesecake
  • Sticky date cake
  • Apple pie
  • Donuts
  • Marshmellows
  • Verschillende belegde broodjes uit ons assortiment
  • Uitgebreid thee assortiment

  Algemene info

  "Iedereen eet samen op straat, op elk moment van de dag" Als je denkt aan streetfood, dan denk je aan straten die gevuld zijn met heerlijke geuren en nieuwe indrukken. Streetfood is terug te vinden in iedere cultuur wereldwijd.Pipa brengen dit allemaal samen met een stukje comfort in een restaurant; Pipa Streetfood Bar. Ze creëren een wereldreis voor de gasten vanaf Bangkok tot het Zuid-Amerikaanse Peru tot de kleine straatjes in Japan. Met streetfood leer je de cultuur van een land kennen terwijl je samen geniet van het gevarieerde eten op tafel. Om de belevenis compleet te maken, maken wij gebruik van shared-Dining. Bij Pipa Streetfood Bar geniet je samen van de heerlijke cocktails en de verrassende smaken van het eten! Én dat proef je ook tijdens de heerlijke High Tea!

  Voorheen kende je deze plek mogelijk als Restaurant De la Soul. Het restaurant tussen de Morspoort en Molen de Put. Nu kun je terecht bij Pipa Streetfood Bar! 

  Bestel de HighTea.nl Pipa Streetfood Bar cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Corine Mulder
   7-09-2020
   Erg goed verzorgde hightea, met het mooie weer buiten op het terras gezeten. Diverse theesoorten/zakjes, grote houten plank met 3 soorten sandwiches en 4 soorten gebak, brownies, cheesecake e.d. maar dan net even anders, met veel aandacht voor de presentatie en erg smaakvol. Ik ken De La Soul ook van het avondeten en kan niet anders zeggen dat dit ook weer erg lekker was. Prettige bediening, vriendelijk en beleefd.
   Datum van mijn bezoek: 6 september 2020
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 10/10
   trudy Filmer
   15-10-2019
   Heerlijk...goede prijs kwaliteitsverhouding! Leuke locatie vriendelijke bediening!
   Datum van mijn bezoek: 12 oktober 2019
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.0/10
   Elisa
   24-02-2019
   Lekker eten goede service. Kom er al jaren.
   Datum van mijn bezoek: 19 februari 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8