5 leuke locaties voor een Paas High Tea

Het is alweer bijna Pasen en dat betekent tijd voor gezelligheid en lekker eten. Op Pasen ga je vaak wat leuks doen met familie en vrienden. Een paasbrunch of een paasontbijt staan vaak op de agenda met Pasen. Wil je wel gezellig iets eten met het gezin, maar heb je geen zin of tijd om het zelf te organiseren? Dan kan je ook gezellig high tea’en met het gezin. Lijkt je dit een leuk idee? Bekijk dan hieronder 5 leuke locaties voor een paas high tea.

paas high tea

Restaurant Mucha

Op zondag 31 maart kan je lekker Paas High Tea’en bij Restaurant Mucha. Hier kan je gezellig met het hele gezin genieten van hartige bites, maar ook lekkere zoete bites. Elk gerecht wordt met liefde gemaakt en dat proef je zeker! Wil je zeker weten dat je een tafel hebt? Reserveer dan snel.

Brasserie Springer

Op Tweede Paasdag kun je bij Brasserie Springer heerlijk genieten van een Paas High Tea. Tijdens de Paas High Tea worden zoete en hartige etagères met hapjes geserveerd. Ook hebben ze een high tea voor kinderen. Voor de kinderen is er ook een eigen etagère met allemaal lekkere hapjes. Mocht je vegetariër zijn, dan kun je dit van tevoren doorgeven.

Kasteel Bijstervelt

Bij Kasteel Bijstervelt wordt op Eerste Paasdag een lekkere Paas High Tea verzorgd. Vooraf begin je met een heerlijk soepje en vervolgens krijg je twee etagères met hartige en zoete high tea hapjes. Bij Kasteel Bijstervelt hebben ze ook voor de kinderen een kinder high tea.  De high tea kan ook glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch. Zo kan iedereen gezellig komen high tea’en.

Momento

Momento in Arnhem heeft ook een lekkere Paas High Tea, met lekkere zoete en hartige hapjes. Wat erg uniek is bij Momento is dat hun thee en koffie van 100% biologische blend/bonen gemaakt is. Dat is al zeker een aanrader om ernaartoe te gaan en dan zijn deze high tea hapjes ook nog eens verrukkelijk.

Kasteel Maurick

Ook bij Kasteel Maurick kan je weer heerlijk genieten van een Paas High Tea zoals gewoonlijk. Je kunt er ook een Kinder Paas High tea reserveren. Ben je nou benieuwd wat er op het menu staat? Je krijgt 3 rondes met high tea gerechten. Ronde één is een amuse met een soepje. Ronde twee bevat hartige hapjes en ronde drie de zoete high tea hapjes.

High Tea locaties

Dit waren de 5 leuke locaties voor een Paas High Tea, toch op zoek naar een andere locatie? Misschien eentje dichterbij, bekijk dan de leukste high tea locaties in jouw regio en misschien zit daar ook wel een hele leuke Paas High Tea bij.

 

kasteel high tea

Geschreven op: 29 februari 2024
Sidney
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighTea.nl