Geniet van een High Tea To Go

Wil jij een keertje liever niet op locatie High Tea-en? Dan is een High Tea To Go dé oplossing. Geniet thuis, in het park, in het bos of in de tuin van heerlijke hapjes. Zonder de moeite van hapjes bedenken, bakken en opruimen, maar wel met al het plezier.

Online bestellen en lekker laten brengen? Ga dan voor een High Tea thuis bezorgd.

High Tea To Go

Waar jij ook wil

Pik die High Tea Box op bij een locatie naar keuze en neem mee! Dit is een makkelijke en leuke manier om iemand te verrassen. Je kunt de box overal mee naartoe nemen. Ga jij thuis of juist uit? Natuurlijk kun je gewoon thuis op de bank neerploffen met al die lekkere hapjes, ook leuk voor bijvoorbeeld een filmavondje. Maar ook als brunch of afternoon tea. Maak het zo gek als jij het zelf wil. Met mooi weer kun je ook lekker in de tuin gaan zitten, dan maak je er lekker ice tea of limonade bij! Toch liever uit? Neem de box dan mee naar een plekje naar keuze. Lekker picknicken op een kleedje in het bos, op het strand of in het park. Gezellig met vrienden of familie. Of romantisch met je partner.

High Tea Box

Een High Tea Box bestaat bijna altijd wel uit iets anders. Bij de meeste bakkers en restaurants kun je de inhoud wel lezen. Vaak is dit een combinatie van zoet en hartig: verschillende taartjes, gebakjes, cakes en scones. In combinatie met sandwiches, wraps en hartige hapjes. Soms krijg je er zelf theezakjes bij! Er zijn allemaal verschillende soorten, dus vergelijk en kies de lekkerste!

High Tea To Go

Waar vind je die High Tea Boxen? Wij hebben nu een pagina waar alle High Tea To Go’s opstaan. De High Tea To Go locaties kun je allemaal bekijken. Hierbij staat alle informatie over de restaurants/bakkers: menu, foto’s en reviews. Zoek de locaties op bij jou in de buurt en kies jouw High Tea To Go! Heb jij jouw favoriet gevonden? Dan kun je de High Tea bestellen en afhalen. Zo makkelijk is het.

High Tea Box