Goede voornemens: Healthy High Tea

De feestdagen zijn weer voorbij en ik voel een onwijze need om gezond te eten. Tijdens de feestdagen heb ik erg genoten van heerlijk eten en veel lekkere drankjes. Maar nu 2020 begonnen is, is het tijd om weer wat gezonder te gaan leven. Aangezien meer quality time met mijn familie en vrienden ook op de planning staan, besloot ik om deze twee goede voornemens te combineren. Om jullie daar ook mee te helpen heb ik de leukste locaties voor een Healthy High Tea voor jullie opgezocht!

Healthy High Tea

Baker & Moore

In dit gezellige restaurantje in Rotterdam kun je Healthy High Tea-en! Baker & Moore biedt een High Tea waarvan je uitgebreid kunt genieten zonder schuldgevoel. Met de Healthy High Tea kun je onder het genot van diverse theesmaken de gehele middag genieten van zowel een huisgemaakte slowjuice, seizoenssoep en belegde broodjes, als een variatie aan overheerlijke patisserie van Rose & Vanilla en SUE (zoet zonder suiker).

Wil jij hier wel van genieten? Reserveer dan nu bij Baker & Moore.

Healthy High Tea Baker & Moore

Smooth

Bij Smooth in Dordrecht kun je genieten van de High Tea of de Breakfast Tea. Allebei erg lekker en healthy. Zo krijg je bijvoorbeeld heerlijke smoothie bowls met granola en vers fruit, bananenbrood, sandwiches en wraps en nog veel meer. Heerlijke gezonde hapjes, een feestelijk gedekte tafel en gezelligheid met je vriendinnen. Als dat geen super middag wordt..

Wil jij ook smullen van deze heerlijke healthy hapjes? Reserveer dan bij Smooth.

Healthy High Tea Smooth

Juice by Nature

De naam zegt het al: alles bij dit restaurantje is in het thema van gezond en verantwoord eten. Juice by Nature is een juice bar in het hartje van Amsterdam. Ze zetten zich in om gezond verrukkelijk te maken met populaire verse koude perssappen, sapreinigingen, geweldige koffie, verse salades, soepen, wraps, cakes en snacks. Juice by Nature wilde een gezonde versie van een ‘High Tea’ maken voor gezondheidsbewuste klanten, met een verscheidenheid aan de heerlijke zelfgemaakte zoete en hartige menu-items.

Dat klinkt goed én lekker. Reserveer nu deze verwennerij bij Juice by Nature.

Healthy High Tea Juice by Nature

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een gezellige plek die te vinden is in veel verschillende steden. Elke barn biedt vers en biologisch eten met een knipoog naar het traditionele boerenleven. De High Tea van Yoghurt Barn is deels healthy, zo heb je de gezonde hapjes zoals: Knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en bietenwrap met avocadospread. Daarnaast krijg je ook een paar gebakjes zoals: Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread en een Barn Brownie. Deze (Healthy) High Tea is perfect voor degene die houdt van gezond eten, maar ook een beetje mag cheaten.

Klinkt als een goed idee! Reserveer nu bij een van de locaties van Yoghurt Barn.

Healthy High Tea Yoghurt Barn

Mr. Salad

Bij Mr. Salad in Rotterdam kun je nu ook genieten van een heerlijke Health-tea. Dit is een lekkere én gezonde High Tea. Op deze manier kun je onbezorgd en verantwoord genieten, want al de gezonde lekkernijen zijn niet alleen volledig huisgemaakt, ze zijn ook nog eens glutenvrij, lactosevrij, vegan en vrij van (geraffineerde) suikers. Ze werken uitsluitend met de beste lokale leveranciers en de ingrediënten zijn voor minimaal 85% biologisch. Dus plan een Healthy High Tea date met je vriendinnen en schuif aan voor huisgemaakte vegan courgettesoep, een mini salade, huisgemaakte hummus, bananenbrood, vegan power balls en nog veel meer.

Word jij hier ook enthousiast van? Reserveer dan bij Mr. Salad.

Healthy High Tea Mr Salad

Ik hoop dat je de goede voornemens een beetje vol kunt houden. Een van deze Healthy High Tea’s is in ieder geval een goed begin! Laat ons weten wat je ervan vond.

Geschreven op: 30 december 2019
Marel
Redactie HighTea.nl
Als content marketeer werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl