Puur zoekt influencers met kids voor een High Tea

Vorige maand heeft Grand Café Puur de Kids High Tea gelanceerd. Het restaurant zoekt hiervoor influencers met kinderen die het leuk vinden om deze High Tea uit te proberen op 12 februari 2020.

Kids High Tea

Grand Café Puur heeft de Kids High Tea bedacht omdat ze merken dat veel ouders of opa’s en oma’s het leuk vinden om te High Tea-en met de (klein)kinderen. Aangezien niet alle kids alles lusten, is er een speciaal menu samengesteld. Op die manier kunnen de kinderen hun eigen mini High Tea krijgen die ook nog eens betaalbaar is voor de ouders. Dit concept is ook erg leuk voor kinderfeestjes!

Kids High Tea

De High Tea’s

Ben jij een influencer en heb je één of meer kinderen (tot 12 jaar)? Dan maak jij mogelijk kans op de High Tea’s. De Kids High Tea bestaat uit: een voorgerechtje, een tomatensoepje, een croissantje, mini worstenbroodje, sandwich, friandises en een dessert met ijs en fruit. Hierbij krijgen de kinderen Ranja in plaats van thee. Jij gaat natuurlijk ook mee en daarom kun je zelf ook genieten van een High Tea, die bestaat uit: een voorgerechtje, hartige sandwiches, een klein kopje soep, scones met clotted cream en jam, friandises en een zoet dessert. Jij krijgt hierbij natuurlijk verschillende soorten thee geserveerd.

Hoe doe je mee?

Zie jij deze High Tea met je kind(eren) wel zitten? Dan kun je je nu inschrijven via Grand Café Puur. Om mee te kunnen doen moet je wel minimaal 2500 volgers hebben. In ruil voor een compleet verzorgde High Tea vraagt het restaurant:

✓ 1 Instagram-post met tag en vermelding van @grandcafepuur + #grandcafepuur.
✓ 1 Instagram-story tijdens de date zelf, ook met tag en vermelding @grandcafepuur.

Op 29 januari 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wil jij een Kids High Tea doen?

Als jij de (Kids) High Tea wil doen, maar niet meedoet aan de actie, dan kun je natuurlijk ook gewoon reserveren. Een High Tea kost € 21,50 p.p. en de variant voor kinderen is te reserveren vanaf € 4,00 p.p. Kinderen van 0 tot 3 jaar zijn gratis. Vanaf 4 jaar betaal je de prijs in leeftijd. Is je kindje 6 jaar? Dan kost het dus € 6,00. Je kunt reserveren via High Tea bij Grand Café Puur.

High Tea Puur