High Gin bij Sevenhills Delft

Eens iets anders dan de High Tea? Dan kun je ook voor een andere High kiezen! Sevenhills biedt veel verschillende High’s aan en wij gingen op bezoek om die eens even goed te proeven. Ben jij benieuwd wat onze favoriet was? Lees dan snel verder!

high gin

Sfeer bij Sevenhills

Al voor binnenkomst bij Sevenhills weet je dat je op een bijzonder plekje terecht bent gekomen. Het hele pand ademt de sfeer van New York. Aanschouw gele taxi’s, het vrijheidsbeeld en andere iconen op de graffiti wall. Maar niet alleen de inrichting brengt de ambiance van New York. Je voelt het ook aan de laagdrempelige sfeer en de gezelligheid. Daarnaast proef je aan de hapjes, drankjes en gerechten ook een moderne twist. En wat is een betere manier om dat te proeven dan tijdens een High Gin, High Wine of High Beer?

sevenhills delft

Ontvangst

Tijd om plaats te nemen! We krijgen een mooi plekje boven in het restaurant met uitzicht over de grachten van Delft. Er wordt een borrelplank op tafel gezet gevuld met kaas, olijven, nootjes charcuterie en huisgemaakt brood met smeersels. Kies je voor de High Gin? Dan krijg je een bijpassende Gin Tonic geserveerd. Bij de High Wine krijg je een glaasje bubbels en bij de High Beer krijg je een bijpassend speciaalbiertje.

Proef van al het lekkers wat op de borrelplank te vinden is, uiteraard in combinatie met je bijpassende drankje. Chin chin!

sevenhills high gin

Tweede gang

Nu de grootste trek is gestild is het tijd voor een klein, maar elegant en smaakvol hapje. Tijdens deze gang proef je een groente dumpling met een plum sauce. Hierbij wordt een bijpassende witte wijn, een bijpassende Gin Tonic of een bijpassend speciaalbiertje geserveerd. Het hapje lijkt misschien klein, maar de smaken zijn groots!

sevenhills high wine

Warme snacks

Tot slot geniet je van verschillende warme snacks. Er wordt een plank geserveerd met  bitterballen, kaasstengels, kipstukjes en loempia’s. Daarnaast proef je ook van nacho’s met creme fraiche, guacemole en ui. Uiteraard kan bij deze gang het drankje ook niet ontbreken. Proef van een heerlijke bijpassende Gin Tonic, een bijpassend speciaalbiertje of een rosé of rode wijn.

Nog meer trek? Dan kun je kiezen voor een proeverij van desserts met bijpassende drankjes. Wij zaten helemaal vol, maar voor de liefhebber van zoetigheid zeker een aanrader.

sevenhills high beer

High arrangementen

Om eerlijk te zijn vonden we het heel lastig om een favoriete High te kiezen. De hapjes van de High Gin, High Wine en High Beer zijn hetzelfde. Het verschil zit puur in de drankjes. Kies vooral voor de drankjes die jij het lekkerste vindt. Proef heerlijke wijnen en maak kennis met wijnspijs combinaties tijdens de High Wine. Proef verschillende soorten gin tijdens de High Gin, Sevenhills heeft zelfs een eigen gin die je ook gaat proeven. Of maak kennis met verschillende speciaalbieren tijdens de High Beer. Liever geen alcohol? Dan kun je zelfs nog kiezen voor een High Mocktail. Een andere optie kan dan natuurlijk ook zijn om toch voor die High Tea te gaan.

Sevenhills high wine

Geschreven op: 22 november 2022
Marel
Content Manager
Als Content Manager verzorgt Marel de content, blogs en fotografie voor HighTea.nl