High Tea bij Barista Café

Bij Barista Café staan ze altijd voor je klaar met de beste koffie, de lekkerste gebakjes, verse gerechten en natuurlijk een grote glimlach. Het gaat om jouw verwenmoment. Het gezellig interieur geeft een huiselijke sfeer en zorgt voor een fijne ontmoetingsplek. Geniet bij Barista Café van een uitgebreide High Tea met onbeperkt thee en heerlijke zoete en hartige hapjes. Van een warme scone tot een gezonde vega wrap, niets ontbreekt bij Barista Café.

interieur barista

Leer Barista Café beter kennen

Barista Café begon in 2009 in Alphen aan den Rijn met de droom de beste koffie van het dorp te serveren.  Het doel was om een gezellige ontmoetingsplek te creëren waar iedereen kon genieten van prachtige en ambachtelijke producten. Tegenwoordig zijn er meer dan 20 vestigingen, waar dit doel nog steeds wordt nagestreefd. Ieder gerecht wordt  ambachtelijk en met zorg bereid. Naast de aandacht die Barista Café aan de producten geeft, wordt er ook veel aandacht besteed aan de gasten. De gasten voelen zich welkom geheten door het interieur en de enthousiaste medewerkers.

high tea

High Tea

De High Tea van Barista Café is een uitgebreide combinatie van zoet en hartige hapjes. Geniet van onbeperkt thee met keuze uit veel verschillende smaken en een etagère met verse lekkernijen. Een warme scone met heerlijke clotted cream en jam om mee te beginnen. Verder zul je verse wraps vinden op de etagère, zoals een vega wrap met wortel-gemberspread of een carpaccio truffel wrap en geniet van de  toast zalm of ‘melt’ sandwich. Daarnaast serveren ze heerlijke zoetigheden,  zoals mini carrot cake, mini brownie of mini pumpkin cake. Bij de High Tea wordt  een glaasje verse jus d’orange geserveerd. Het leuke aan een High Tea bij Barista Café is het wisselende menu. De menukaart wordt regelmatig aangepast en dat betekent dat de gerechtjes bij de High Tea ook veranderen!

Bij Barista Café serveren ze ook een aparte Kids High Tea. Deze bestaat uit zoete en hartige lekkernijen, een kopje thee, fristi of chocomel en een leuke verrassing voor de kids! Zo kun je gezellig samen met je zoon of dochter High Tea-en.

scone

High Tea reserveren bij Barista Café?

Ik kan me voorstellen dat je zin hebt gekregen in een High Tea bij Barista Café. Gelukkig zit het op meerdere locaties en zal er vast een locatie bij jou in de buurt zijn. Elke locatie heeft haar eigen charmes, maar ze hebben dezelfde heerlijke verse gerechten. Kies jouw favoriete locatie en reserveer hier:

Barista Café Gouda

Barista Café Haarlem

Barista Café Rotterdam Wilhelminaplein

Barista Café Rotterdam Stadhuisplein

 

high tea