High Tea bij Coffeelicious

Ja, natuurlijk voor een ontbijt, lunch, een High Tea en een bijzondere bak koffie ben je bij Coffeelicious aan het juiste adres, maar ook met babyshowers, bruiloften, verjaardagen of zelfs een date kunnen ze bij Coffeelicious prima uit de voeten. Met vestigingen in Dordrecht, Rotterdam, Breda en Den Haag en een heus boot-arrangement waarbij je met koffie en lekkers het water opgaat, zijn er nogal wat mogelijkheden voor grote en kleine groepen bezoekers.

De naam doet het al vermoeden. De koffie is er heerlijk. In 2014 kreeg Coffeelicious een prijs voor de beste koffie van Nederland en dat was niet voor niets. Coffeelicious is een vriendelijke zaak met een goede service voor ontbijt en lunch wat met liefde verzorgd wordt door vriendelijk personeel. Coffeelicious heeft een geheel eigen authentieke sfeer, wat lijkt op de knusse sfeer van een huiskamer en dat maakt van een bezoek aan deze zaak een warm uitje.

Coffeelicious locatie

Hoe het begon

Coffeelicious ontstond in het hoofd van Fiona. Samen met haar man Marc en haar moeder Joan werd de eerste Coffeelicious geopend in Dordrecht. Later kwam Fiona’s broer Wesley erbij, er volgde meer vestigingen en zo groeide het familiebedrijf tot wat het vandaag de dag is. Een vriendelijke en gastvrije gelegenheid om buiten de deur lekker en gezond te ontbijten, te lunchen of te genieten van koffie met een gebakje. En het enthousiaste personeel, daar wordt je vanzelf vrolijk van.

Coffeelicious High Tea

Een high tea in één van de vestigingen van Coffeelicious is genieten met hoofdletters. Een scone met jam, diverse sandwiches, taartjes en cakejes op het menu, en diverse soorten thee in de aanbieding. Water met vers fruit binnen handbereik en het feest is compleet. Je vergapen aan al het moois wat voorbij komt, lekker proeven van alle zoete en hartige hapjes en thee drinken. Voor kleinere en grotere gezelschappen is er voldoende plek en van alles mogelijk.

Celebration Table Coffeelicious

Celebration of Instagram table

Een feestelijke tafel, dat is wat ze bij Coffeelicious bedoelen met een celebration table. Want wat je ook te vieren hebt: een bruiloft, een baby op komst of al geboren, een trouwerij in aantocht of zojuist voltrokken, het mag gevierd worden. Als je een Instagram table bij Coffeelicious reserveert krijg je de beste tafel, volledig versierd met de beste Instagram gerechten. Let’s celebrate life, laten we het leven vieren!

Wie de gevarieerde menukaart bekijkt voelt het water al in de mond lopen. Vanzelfsprekend heel veel soorten koffie van Espresso Macchiato tot Café Latte van Cappuccino tot Long Black. Met de veel keuzes in koffie doet Coffeelicious haar naam eer aan. Voor bezoekers die toch liever thee drinken wordt het ook nog lastig kiezen. Verschillende soorten thee prijken op de menukaart. Wie iets bijzonders wil moet echt de Coffeelicious Freakshake of de Vegan Bonanzas eens proberen. Voor kinderen zijn er heerlijke verse kindersmoothies waar ze lekker van zullen genieten.

Maar ook qua eten is er volop variatie. Voor een volledig ontbijt of lunch zijn er salades, soep en heerlijke sandwiches. Maar ook voor zomaar een tussendoortje is er een ruime keuze. Je kunt alles bij Coffeelicious opeten, maar als je het liever meeneemt kan het ook worden ingepakt. Tijdens de brunch, een combinatie van ontbijt en lunch die de hele dag wordt geserveerd, staan bananenbrood, pancake met vers fruit en Griekse yoghurt op het menu en zijn er diverse lekkernijen.

Iets te vieren? Bestel een cake of reserveer een high tea! Bij Coffeelicious hebben ze veel verschillende cakes, zoals Salted Caramel Cheesecake, een box of cupcakes of de Chocolate Fudge Cake. De namen van de taarten klinken alleen goed, toch? De Coffeelicious Cake is een ananas en banaan cake. De taarten zijn o.a. heel populair als bruidstaart maar kan natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een verjaardag. Een leuk idee is ook om een taart cadeau te geven. Een mooi persoonlijk gebaar met liefde gemaakt door de medewerkers van Coffeelicious.

Direct een High Tea reserveren:
Coffeelicious Huys van Gijn

Coffeelicious Bakery 

Geschreven op: 10 september 2019
Marjolein
Redactie HighTea.nl
Marjolein zorgt als content medewerker voor redactionele teksten en werkt tevens op de klantenservice van HighTea.nl