High Tea bij Smooth

Op zoek naar een leuk meidenuitje, of een leuk verjaardagscadeau? Wat ons betreft is een high tea altijd een goed idee. Lekker uitgebreid genieten van al het heerlijks en natuurlijk lekker theeleuten.

Bij Smooth krijg je een uitgebreid assortiment met de lekkerste belegde broodjes en een heerlijke plank met allemaal taartjes en andere lekkernijen.

High Tea Smooth Dordrecht

Broodjes
Je hoeft je bij Smooth dus geen zorgen te maken of je genoeg hartigs krijgt, want je krijgt een bord rijkelijk belegde broodjes, van avocado’s tot hummus en geitenkaas. Daar houden we van. Wij kozen ervoor om de lunch over te slaan en lekker te gaan high tea-en #tip.

Eten Bij Smooth

Zoetigheden
Na alle broodjes is het natuurlijk ook genieten van alle zoetigheden. De bananenbrood was Ayse’s Favoriet en Sanna kan eigenlijk niet kiezen, maar vond de mini smoothie bowl wel erg lekker.

De high tea van Smooth bestaat uit:

– Hartige Sandwiches
– Mini Smoothie bowls
– Taartjes & zoetigheden van Koekela Bakery
– Scones met vanille creme en vers fruit
– Onbeperkt verse thee

Je kunt trouwens ook een vegan variant van de high tea bestellen.

High Tea Smooth Dordrecht

Sfeertje
Het is superleuk om hier een high tea te doen, niet alleen omdat het allemaal heel lekker is, maar ook de tafel is mooi opgemaakt, en alles ziet er heel gezellig en meisjesachtig uit. En moet je eens een baby shower organiseren dan is Smooth ook de place to be, hoe leuk is het om te high tea-en met een groepje meiden.

Ook dan zorgen de dames dat alles mooi is aangekleed in baby girl of boy thema.

Wij zeggen doen!

-Ays & San-

Geschreven op: 7 juni 2019
Ayse en Sanna
City Blog Dordrecht
Ayse en Sanna zijn trotse Dordtenaren en schrijven op hun Cityblog Dordrecht over de leukste plekken en events in Dordrecht waar ze enthousiast over zijn.