High Tea bij STAN&CO Den Haag

Wij gingen op de thee bij STAN&CO Den Haag. Deze locatie in Den Haag is de nieuwste toevoeging aan de keten STAN&CO die meerdere locaties heeft in verschillende steden. Stan heeft het allemaal: mooie foto’s, een bijzonder menu en goede reviews. Dus wij gingen (anoniem) uitproberen wat wij er zelf van vonden.

Update 2023: STAN&CO heet nu STAN + het menu is inmiddels aangepast.

Sfeer en inrichting

Op het moment dat we binnenkwamen werden we direct verrast: Wat een mooie locatie is dit geworden. Je ziet meteen dat er veel moeite en aandacht is gestopt in de aankleding van het restaurant. We werden direct geholpen door de gastvrouw en we kregen een leuk plekje aan een bank in de rechterhoek van de zaak. Het concept van de High Tea werd uitgelegd en we kregen alvast een potje thee met verschillende theesmaakjes.

High Tea STAN&CO

STAN & TEA

De eerste gang van de High Tea werd geserveerd, dit waren zoete en hartige hapjes. Hierbij zaten sandwich lollies met zalm en carpaccio, twee verschillende mini donuts, macarons en een brownie cheesecake. Het zag er mooi uit en het was ook nog eens lekker.

STAN&CO High Tea 1

Gang twee: hartige hapjes

We dronken nog een lekker theetje en toen kwam de tweede gang. Deze gang bestond uit hartige hapjes: mini buns met omelet, mini buns met een groentekroketje en yakitori spiesjes. Deze gang smaakte wederom weer goed. Wij vonden het een voordeel dat je telkens maar een paar hapjes krijgt. Op die manier zit je niet in één keer vol en heb je de tijd om uitgebreid thee te drinken.

STAN&CO High Tea 2

Een zoete afsluiter

De laatste gang bestond uit alleen maar zoete hapjes: een mini profiterol met witte chocoladeglazuur, yoghurt-frambozen shotje en een mini Portugees puddingtaartje. Een hele leuke presentatie en de smaken waren goed. De thee werd nog een keertje bijgeschonken en we kregen nog wat extra theesmaakjes.

STAN&CO High Tea 3

Wat vonden wij van STAN&CO ‘s High Tea?

Wij zijn erg enthousiast over de inrichting en de sfeer. Het restaurant ziet er erg mooi uit met veel bijzondere elementen. Daarnaast vonden wij het personeel erg aardig en er hing een fijne, gezellige vibe. De High Tea zag er erg mooi uit en had een modern, vlot uiterlijk. Het kwam totaal niet oubollig over zoals sommige mensen over High Tea’s denken. Mogelijk vinden sommigen het wel jammer dat er geen traditionele Engelse hapjes zoals scones werden geserveerd. Het was een goede combinatie van hartig en zoet. Wij zijn niet mega grote eters; voor ons was de hoeveelheid genoeg.

STAN&CO High Tea 3

STAN&CO High Tea inrichting

STAN&CO High Tea inrichting 2

Geschreven op: 19 februari 2020
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl