High Tea bij STAN&CO

STAN&CO staat nooit stil, STAN groeit en bloeit. In Amsterdam, Arnhem, Zeist en nu ook in Den Haag. Iedere STAN is een beetje anders maar iedere STAN draait altijd om food, drinks en friends.

Quali-tea-time met je familie of vriendinnen, de thee zal onbeperkt vloeien. Wil je het nog feestelijker? Je kunt er ook een glas (of fles – proost!) Prosecco bij bestellen tegen een meerprijs. De hapjes zijn zowel zoet en hartig, in 3 gangen krijgen jullie de mooiste én lekkerste creaties op tafel. Van mini donuts, macarons, brownie cheesecake en Portugese puddingtaartjes tot mini buns, yakitori spiesjes, sandwich lollies en mini profiterol.  Sounds pretty sweet right?

STAN&CO

STAN&CO Amsterdam

STAN&CO Amsterdam is een gezellige ontmoetingsplek, fris en een tikkeltje chique. Stan zegt hier zelf over:  Je leven vraagt continu om aandacht. Werk, sport, collega’s, contacten, afspraken, studie. Belangrijk, belangrijk. Soms vergeet je het belangrijkste. Je vrienden. Mensen die je graag ziet. Niet op een scherm, maar aan een tafel of bar. Muziek op de achtergrond, stemmen, een goed gesprek. Waar het goed eten en drinken is. Waar je lekker zit. Waar altijd wat te zien of te beleven valt. Waar je snel thuis bent. Stan&Co Amsterdam is hét podium om je vriendschap te vieren.

Update 2023: STAN Amsterdam is gesloten.

STAN&CO Amsterdam

STAN&CO Zeist

Deze locatie vind je in hartje Zeist voor ontbijt, lunch, High Tea, diner of lekker voor de borrel. Je bent elke dag welkom vanaf 11 uur tot in de late uurtjes. STAN&CO Zeist ligt centraal op de hoek Antonlaan en Steynlaan op een steenworp afstand van het busstation. Schuif aan en nodig je vrienden uit. Ook deze locatie is bijzonder van binnen. Speel je een potje kaarten met je vrienden of plak je ze aan de muur? Verschillende stijlen worden gemixt en vinden elkaar weer in dit creatieve interieur.

Update 2023: STAN Zeist is gesloten.

 

STAN&CO Zeist

STAN&CO Den Haag

Deze locatie is een echte toevoeging aan de Stan-familie.  Fris, vernieuwend, stoer en dat nog wel in die stad achter de duinen. Stan zegt hierover: Nabij het epicenter van de politiek is STAN&CO Den Haag een ontmoetingsplek waar je van vroeg in de morgen tot in de late uurtjes welkom bent. Bij STAN&CO Den Haag bruist het van de energie en creativiteit, maar waar je ook even kan ontsnappen aan de waan van de dag.

Benieuwd naar andere restaurants? Bekijk dan de leukste High Tea locaties.

Stan&Co den haag

Geschreven op: 11 december 2019
Marel
Redactie HighTea.nl
Als content marketeer werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl