High Tea bij Yoghurt Barn

Bij Yoghurt Barn is iedereen, behalve gek op yoghurt, heel goed in het organiseren van een heerlijke High Tea en laten die twee nu een hele mooie combi zijn. Een bakje yoghurt gaat bij Yoghurt Barn namelijk net iets verder. Er zijn verschillende soorten yoghurt: van kokos- tot amandelyoghurt, van frozenyoghurt tot hangop. Het is biologisch en kan worden aangevuld met verschillende toppings, zoals fruit, noten of zelfs chocolade. Zo bepaal je zelf hoe je je yoghurt wil eten en kun je je laten inspireren door de medewerkers van Yoghurt Barn.

Yoghurt Barn locaties

Hoe Yoghurt Barn is ontstaan

Het idee om een bedrijf te starten met yoghurt in de hoofdrol begon in Spanje. Toen Wouter en Esther daar op vakantie waren en zij er ontdekten dat frozen yoghurt hartstikke populair was, begon het te kriebelen en besloten ze er in Nederland mee verder te gaan. Inmiddels is Yoghurt Barn uitgegroeid tot een organisatie met meer dan tien vestigingen door heel Nederland. Menigeen weet de Yoghurt Barn al te vinden voor bijvoorbeeld een high tea met yoghurt. Als dat geen loeilekker idee is!

Yoghurt Barn High Tea

High Tea met yoghurt

Dat thee en yoghurt een mooie combi is bewijst de High Tea van Yoghurt Barn. Vanaf twee personen ben je al van harte welkom voor een High Tea, maar ook voor grotere groepen draaien ze bij Yoghurt Barn hun hand niet om. Natuurlijk kun je verschillende soorten mini yoghurtjes proeven, maar denk vooral ook aan overheerlijke cakejes, gebakjes en brownies. Tel daar heel veel verschillende soorten thee bij op en je hebt de High Tea die je je zou wensen voor elke bijzondere gelegenheid.

De Summer High Tea van Yoghurt Barn is bijzonder, want hoewel er theeliefhebbers zijn die bij elke temperatuur warm lopen voor een lekker bakje thee, er zijn ook mensen die er met warm weer niet aan moeten denken. Daarvoor heeft Yoghurt Barn iets bijzonders bedacht: de Summer High Tea, waar Yogtails en Frozen Milkshakes een lekker verkoelend alternatief voor de thee is. Zo’n Summer High Tea is een lekkere verkoelende bezigheid in de zomermaanden.

Yoghurt Barn staat voor koffie, yoghurt en meer. Natuurlijk zijn ze groot liefhebber en expert in yoghurt, maar ook voor een goede bak koffie kun je bij Yoghurt Barn terecht. De medewerkers van Yoghurt Barn worden Barnista’s genoemd. Een mooie woordspeling verwijzend naar de Barn en naar de ‘barista’, een vakman of vakvrouw, die zich toelegt op het bereiden en serveren van koffie. Uiteraard zijn de koffiesoorten afgestemd op de combinatie met yoghurt, maar met een gebakje of een brownie smaakt het ook heerlijk!

Yoghurt Barn Logo

Een ‘barn’ midden in de stad

Yoghurt Barn is te vinden in Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Breda. De verschillende vestigingen van Yoghurt Barn zitten altijd midden in de stad, hoewel het woord ‘barn’ in de naam je misschien anders doet vermoeden. Het is een ideale uitvalsbasis om lekker te werken aan je school of om even niet binnen de muren van je werk te zitten. Ontspannen werken maakt creatief en dat kan in de Yoghurt Barn.

Het leveren van biologische yoghurt in de Yoghurt Barn is een grappige link naar het traditionele boerenleven. De chefskoks van de Barn zouden je nog eens versteld doen staan van de verschillende combinaties in yoghurts en de originele ideeën die je zelf amper had kunnen bedenken. Er zijn voor kinderen heel veel yoghurt-mogelijkheden, soms supergezond en soms ietsje minder gezond, maar vooral heel lekker. En bovendien, niet geheel onbelangrijk hebben ze bij Yoghurt Barn een mooie speelhoek om je lekker uit te leven.

Een eigen Barn Store, verschillende heerlijke Frozen Yoghurt Specials, een eigen boek over yoghurt met allerlei yoghurt-recepten en alle mogelijkheden voor mensen die zich willen of moeten houden aan een dieet. Het wel duidelijk dat ze yoghurt bij de Yoghurt Barn op de kaart hebben gezet, dat ze het alom promoten en ze het – zoals ze het zelf zeggen – loeilekker vinden! Vergeet niet even van tevoren te reserveren als je de Yoghurt Barn bezoekt, zeker als je voor High Tea, een bijzondere gelegenheid of met een grotere groep komt.

Geschreven op: 7 september 2019
Marjolein
Redactie HighTea.nl
Marjolein zorgt als content medewerker voor redactionele teksten en werkt tevens op de klantenservice van HighTea.nl