De 4 beste High Tea locaties in Zwolle

Er zijn een heleboel leuke lunchplekken, waaronder restaurants en bars in Zwolle en raad eens: sommige restaurants bieden ook een High Tea aan! Om de keuze makkelijker te maken voor jou, hebben wij de vier best beoordeelde High Tea locaties in Zwolle op een rij gezet.

Stadshoeve high tea

Bistro de Stadshoeve

Ben jij toe aan een High Tea en woon je in Zwolle? Goed nieuws: bij Bistro de Stadshoeve kun je een High Tea To Go bestellen! Ideaal voor deze tijd. In de High Tea To Go box zitten superveel lekkernijen, zoals een roombroodje, cheesecake en heerlijke muffins. Wacht je liever tot de horecagelegenheden opengaan? Dan kun je uiteraard terecht bij het restaurant. Bistro De Stadshoeve is omgeven door een park. Dit is superhandig als je kinderen hebt of als je ervan houdt om omgeven te zijn door de natuur. Bij dit restaurant wordt een heerlijke High Tea aangeboden. Bij het High Tea-menu wordt er onbeperkt thee aangeboden en je krijgt er onder andere zoete lekkernijen, verse sandwiches en hartige taart bij. Hoe lekker is dat? Eet jij op dit moment glutenvrij? Dan kun je ook terecht bij Bistro de Stadshoeve.

stadshoeve zwolle

Brasserie het Vliegerhuys

Brasserie het Vliegerhuys bevindt zich in één van de mooiste panden in de binnenstad van Zwolle. De brasserie beschikt over een leestafel waar je tijdschriften en kranten kunt lezen onder het genot van een hapje of drankje. Het Vliegerhuys biedt gerechten voor elk moment van de dag. Wil je ontbijt, lunch of diner? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ook voor een borrel, lekkere kop koffie of een High Tea kun je terecht bij Brasserie het Vliegerhuys. Wat ook goed is om te weten: de brasserie houdt rekening met jouw dieetwensen! Zo kun je hier ook terecht voor gerechten die vegan, gluten- en suikervrij zijn. Verder wordt de thee onbeperkt aangeboden én ben je voorzien van heerlijke hapjes, waaronder appeltaart, verschillende sandwiches en groentequiche. Hebben wij jou al overtuigd om hier te gaan High Tea-en?

Vliegershuys high tea

Anne & Max Zwolle

Op een bijzondere plek achter de beroemde Sassenpoort is Anne & Max Zwolle gevestigd. Hier kan je lekker neerploffen op de banken en genieten van het uitzicht door de grote ramen. Anne & Max heeft ook een mooi terras waar je lekker kan uitrusten. Anne & Max staat bekend om de pure, zoveel mogelijk bio en verse producten. De producten zijn afgestemd op het seizoen en dat proef je zeker terug in de High Tea. Verse broodjes, pure smeersels, seizoenssoepen, seizoenstaartjes en nog veel meer. Uiteraard is deze High Tea met een heerlijke pot thee ernaast.

anne max zwolle

Restaurant Epe-Zwolle

Houd jij van de natuur en wil je gezellig bijkletsen met je familie of vrienden tijdens een High Tea? Dan is Restaurant Epe-Zwolle een leuke plek om dit te doen! Het restaurant is gelegen midden in de bossen op de Veluwe en nabij Zwolle. Het High Tea menu bestaat uit veel zoetigheden, waaronder muffins, kleine cakejes en een koekjesassortiment. Heb jij liever hartige hapjes? Dan is dat geen probleem! Bij de High Tea krijg je namelijk ook kleine sandwiches en minibroodjes belegd met vlees en vis. Daarnaast is er ook nog onbeperkt koffie of thee.

Meer over Zwolle

Naast bijkletsen tijdens een High Tea in Zwolle is het ook leuk om te wandelen in de Zwolse natuurparken. De natuurparken zijn allemaal uniek. Zo zijn er bijvoorbeeld parken met een historische achtergrond, zoals Stinspark. Dit park is voorzien van een speelplek en een skatebaan; superhandig voor als je kinderen hebt. Als je van geschiedenis houdt, kun je ook nog monumenten bezoeken, zoals het Oorlogsmonument Zwolle in Ter Pelkwijkpark. Houd jij meer van musea? Dan kun je terecht bij Museum de Fundatie, Het Vrouwenhuis en vanaf 2021 bij het museum ‘ANNO.’ Verder zijn er veel andere bezienswaardigheden, zoals burgerlijke en religieuze architectuur. Daarnaast heeft Zwolle hele mooie bruggen en molens die je kunt bezichtigen. Als je meer van andere uitgaansgelegenheden houdt, kun je naar de IJsselhallen of je kunt gaan shoppen. Bij de IJsselhallen bewonder je de mooiste creaties die gemaakt zijn van ijs. Ook kun je shoppen in Zwolle in het centrum en in andere winkelstraten. Met wie ga jij een weekend naar Zwolle?

High Tea zwolle

Geschreven op: 16 februari 2021
Manisha
Redactie HighTea.nl
Als afstudeerstagiaire werkt Manisha onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl