Leuke locaties met een Babyshower High Tea

Een babyshower is een feestje gericht om de aantocht van de baby te vieren. De ‘mommy to be’ wordt in het middelpunt gezet en alles wordt versierd in roze en blauwe kleuren. De vriendinnen en zussen van de aanstaande moeder organiseren een verrassingsfeest om de zwangere in het zonnetje te zetten. Een moment waarop ervaringen, kennis en goede wensen gedeeld kunnen worden. Een gezellige High Tea is een ideaal voor de perfecte babyshower, maar bij welke leuke locaties kan er een babyshower High Tea geserveerd worden?

Babyshower High Tea coffeelicious

Coffeelicious

Coffeelicious staat bekend om haar gastvrijheid, geweldige huisgemaakte taarten en uitgebreide mogelijkheden. Zo serveren ze bij Coffeelicious ook een heerlijke Babyshower High Tea, waarbij de tafel prachtig wordt gedecoreerd in thema kleur. Speel tijdens de High Tea het 30 seconds babyshower edition bordspel met je vriendinnen en geniet van de heerlijke hapjes. Alle lekkernijen zijn huisgemaakt en zwangerschapsproof. Cupcakes worden in roze, blauw of wit geserveerd en als welkomstdrankje serveert Coffeelicious ‘een homemade lemonade.’ Deze heerlijke Babyshower High Tea reserveer je vanaf €32.50 p.p. Er is niet alleen een Coffeelicious Huis van Gijn. maar ook een Coffeelicious Bakery.

Nieuw Engelhard

Nieuw Engelhard in Den Haag was oorspronkelijk een banketbakkerij, maar is omgetoverd tot een mooie lunchroom. Nieuw Engelhard is een leuke locatie voor een Babyshower High Tea met haar roze inrichting en bloemen.  De winkel wordt versierd met roze of blauwe ballonnen. Je kunt uitgebreid kletsen, eten, onbeperkt thee drinken en het uitpakken van de cadeaus mag natuurlijk niet ontbreken. De High Tea bestaat uit een hartige ronde met sandwiches, wraps, quiche en canapé. Vervolgens krijg je een heerlijke huisgemaakte amuse. De zoete ronde bestaat uit scones, gebakjes, petit fours, huisgemaakte koekjes en gevulde soesjes. Een perfecte manier om een babyshower te vieren voor €21,00 p.p.

Ma Bella Cakery

Bij Ma Bella Cakery geniet je van de lekkerste taarten, cupcakes en cakepops. Ma Bella Cakery in Utrecht is een zaak waarin liefde, talent en toewijding heerst. Tijdens de Babyshower High Tea wordt de tafel versierd met mooie bordjes, bestekjes en roze/blauwe ballonnen. Geniet tijdens de High Tea van onbeperkt thee, huisgemaakte scones, sandwiches, tortilla wraps, quiche cakepops, cupcakes en donuts.

The Cake Room

Wanneer de aankomende baby een meisje wordt, is The Cake Room de ideale plek voor een leuke babyshower. Deze locatie in Breda heeft namelijk een roze inrichting met pasteltinten. In de zoete boetiek is veel ruimte voor een geslaagde babyshower, daarnaast kun je ook kiezen voor de speciale Rainbow Room. De High Tea wordt gepersonaliseerd in roze & wit, blauw & wit of gemixte kleuren. Het bestaat uit een mini cupcake proeverij,  homemade hapjes, zoals Cake in a Jar, mini-chocolade brownies, scones, merinquetoefjes, een fruitsapje en natuurlijk onbeperkt thee van het merk Cafés Richard. Deze Babyshower High Tea kun je reserveren bij The Cake Room voor €21,95 p.p.

Maak de babyshower van jouw vriendin tot een ware beleving. Zet de aanstaande moeder volledig in het zonnetje en reserveer een van deze leuke High Tea’s of kies uit andere Babyshower High Tea’s.

Babyshower High Tea cakeroom

Babyshower High Tea cakeroom