Leuke locaties met een Babyshower High Tea

Een babyshower is een feestje gericht om de aantocht van de baby te vieren. De ‘mommy to be’ wordt in het middelpunt gezet en alles wordt versierd in roze en blauwe kleuren. De vriendinnen en zussen van de aanstaande moeder organiseren een verrassingsfeest om de zwangere in het zonnetje te zetten. Een moment waarop ervaringen, kennis en goede wensen gedeeld kunnen worden. Een gezellige High Tea is een ideaal voor de perfecte babyshower, maar bij welke leuke locaties kan er een babyshower High Tea geserveerd worden?

Liever thuis een Babyshower? Bestel dan een Babyshower High Tea box!

Babyshower High Tea coffeelicious

Juffrouw van Zanten

Juffrouw van Zanten is een gezellige plek in Rotterdam waar je terecht kunt voor een heerlijke High Tea. Heb je iets te vieren? Leuk! Bij Juffrouw van Zanten nemen ze de voorbereiding graag voor je uit handen! Zo versiert het personeel de tafel in roze of blauw en serveren ze o.a. huisgemaakte quiche, verse soep, JvZ pancakes, scones en een selectie aan huisgemaakte patisserie. Met een (roze of blauw) versierde tafel vol hapjes, huisgemaakte patisserie en onbeperkt thee wordt de komst van de kleine feestelijk gevierd. Deze heerlijke Babyshower High Tea reserveer je vanaf €24.50 p.p bij Juffrouw van Zanten West of Juffrouw van Zanten Kralingen.

Engelhard

Engelhard in Den Haag was oorspronkelijk een banketbakkerij, maar is omgetoverd tot een mooie lunchroom.  Engelhard is een leuke locatie voor een Babyshower High Tea met haar roze inrichting en bloemen.  De winkel wordt versierd met roze of blauwe ballonnen. Je kunt uitgebreid kletsen, eten, onbeperkt thee drinken en het uitpakken van de cadeaus mag natuurlijk niet ontbreken. De High Tea bestaat uit een hartige ronde met minibroodjes, wraps, warme bladerdeeghapjes en miniquiches. Vervolgens krijg je een verfrissend ijsje. De zoete ronde bestaat uit scones, petit fours, carrot cake, gevulde soesjes en nog veel meer.

Ja! Breda

Bij Ja!Breda geniet je van een heerlijke Babyshower High Tea in babystyle. Natuurlijk is deze Babyshower High Tea in het roze of blauw,  maar een combinatie van beiden is ook mogelijk als het geslacht van de baby nog een verrassing is. Geniet van een overheerlijk uitgebreid samenzijn met vrienden en familie, onder het genot van onder andere beschuit met roze of blauwe muisjes, muffins, verschillende koekjes en zoetigheden en een grote pot met verse thee. Ook leuk: bestel een taart met de naam van de toekomstige mama in babystyle of een reuze beschuit met muis-taart. Erg leuk voor bij de High Tea, of om mee te nemen naar huis.

The Cake Room

Wanneer de aankomende baby een meisje wordt, is The Cake Room de ideale plek voor een leuke babyshower. Deze locatie in Breda heeft namelijk een roze inrichting met pasteltinten. In de zoete boetiek is veel ruimte voor een geslaagde babyshower, daarnaast kun je ook kiezen voor de speciale private golden-room. De High Tea wordt gepersonaliseerd in roze & wit, blauw & wit of gemixte kleuren. Het bestaat uit o.a.  een welkomstmocktail en onbeperkt thee, small sandwiches, mini cupcakes en diverse gebakjes. Deze Babyshower High Tea kun je reserveren bij The Cake Room voor €31,95 p.p.

Maak de babyshower van jouw vriendin tot een ware beleving. Zet de aanstaande moeder volledig in het zonnetje en reserveer een van deze leuke High Tea’s of kies uit andere Babyshower High Tea’s.

Babyshower High Tea cakeroom

Babyshower High Tea cakeroom