Valentijnsdag vieren? Doe een High Tea!

De dag van de liefde is weer bijna aangebroken. Het is tijd om te laten zien aan degene die jij liefhebt, hoeveel jij hem/haar waardeert. Mogelijk zijn de Valentijnsdiners en hartjeschocolatjes een beetje cliché geworden. Geniet dan van elkaar en van heerlijke hapjes tijdens een Valentijns High Tea. Bij deze locaties is de High Tea helemaal in lovethema.

Juffrouw van Zanten

Op vrijdag 14 februari verzorgt Juffrouw van Zanten (in Rotterdam) een High Tea/Brunch die helemaal in het teken van de liefde staat. Heerlijke (liefdes)hapjes, thee, een glaasje bubbels en versiering, voor € 19,50 per persoon. Moet jij werken op Valentijnsdag? Dan kun je gelukkig ook nog in het weekend terecht (15 & 16 februari)

Reserveer via Juffrouw van Zanten Kralingen of West.

Valentijns High Tea Juffrouw van Zanten

Heavenly Cupcakes

Bij Heavenly Cupcakes in Rotterdam kun je tijdens Valentijnsdag genieten van een heerlijke Vegan High Tea. Deze romantische High Tea bestaat uit een glaasje Prosecco, een roos (voor je geliefde) en vegan hapjes die allemaal romantisch versierd zijn. De Valentines High Tea is te reserveren op 13 t/m 16 februari voor € 24,50.

Geniet van deze heerlijke vegan tea bij Heavenly Cupcakes.

Valentijns Heavenly Cupcakes

Délifrance (Veenendaal)

Wat een heerlijke romantische High Tea: zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee. Op 14 februari geniet je al voor € 11,50 van deze lovely macarons, chocolaatjes, verse broodjes en nog veel meer lekkers. Geniet van deze Valentijns High Tea bij Délifrance Veenendaal of kijk of de Délifrance bij jou in de buurt ook zo’n fantastische Love High Tea aanbiedt.

Valentijns Délifrance

Baker & More

Verras jouw geliefde tijdens Valentijnsdag met een Healthy High Tea. Genieten kent geen grenzen; ga met jouw vriend of vriendin, jouw bestfriend of met een familielid. Want je hebt ze allemaal wel een beetje lief toch? Geniet samen van een Valentijns High Tea met: een glas Prosecco, heerlijke zoete en hartige hapjes en natuurlijk thee. Alles is in liefdesthema. Je kunt de normale High Tea van € 25,00 reserveren, die wordt omgetoverd tot een liefdes High Tea.

Vind jouw Valentijns High Tea

Zijn deze locaties niet bij jouw in de buurt of wil jij gewoon nog even verder kijken? Bekijk dan alle High Tea locaties die leuk zijn tijdens Valentijnsdag. Laat zien hoe lief je elkaar vindt!

Valentijnsdag Baker & More

Geschreven op: 6 februari 2020
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl