High Tea bestellen en thuis bezorgen in Lucaswolde

We hebben diverse heerlijke High Tea boxen in het assortiment voor een geslaagde middag in Lucaswolde. Ideaal als luxe verwennerij voor zowel kleine als grote groepen. De door ons samengestelde High Tea staat voor een complete en unieke High Tea beleving. Je kunt deze eenvoudig direct online bestellen en wij regelen de rest!

Wij vinden dat een goede High Tea een feestje moet zijn. Lekker genieten van zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. Bestellen is mogelijk vanaf €90,– exclusief bezorging. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 13:00 uur aan huis in Lucaswolde geleverd in een handige box.

Een High Tea box voor elke gelegenheid

Wij zien de High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Als je dit op tafel zet dan ben je van een feestje verzekerd! Deze service van High Tea catering in Lucaswolde is uitermate geschikt voor groepen, verjaardag, babyshower, familiereünie, gezellige middag met vriendinnen, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 13:00 uur thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Afwijkende levering op de zaterdagen

Helaas leveren we tijdelijk niet op zaterdag in de provincies Friesland, Zeeland, Limburg en Groningen.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!