High Tea bestellen en thuis bezorgen in St.-Annaparochie

We hebben diverse heerlijke High Tea boxen in het assortiment voor een geslaagde middag in St.-Annaparochie. Ideaal als luxe verwennerij voor zowel kleine als grote groepen. De door ons samengestelde High Tea staat voor een complete en unieke High Tea beleving. Je kunt deze eenvoudig direct online bestellen en wij regelen de rest!

Wij vinden dat een goede High Tea een feestje moet zijn. Lekker genieten van zoete en hartige hapjes in combinatie met verschillende soorten thee. Bestellen is mogelijk vanaf €80,– exclusief bezorging. Selecteer een box naar keuze om deze thuis te laten bezorgen. Onze High Tea boxen bevatten o.a. sandwiches, wraps, donuts, chocolade mousse, carrot cake, macarons, muffins en bonbons. De heerlijke hapjes worden op de door jou gewenste bezorgdatum uiterlijk voor 12:30 uur aan huis in St.-Annaparochie geleverd in een handige box.

Let op: tussen 21 december t/m 31 december is het alleen mogelijk de Kerst High Tea box te bestellen. 

Bezorging met Kerst

Afwijkend om de andere dagen is bezorging op 24, 25 en 26 december tussen 08:30 – 16:00 uur. Uiterlijk 3 dagen vooraf ontvang je een e-mail in welk tijdvak (kaders van 2 uur) de chauffeur de hapjes komt bezorgen. Wil je gegarandeerd het eten eerder in huis hebben, dan adviseren wij om 1 dag eerder te laten bezorgen. Let hier op bij het invullen van de bezorgdatum in de winkelwagen.

Een High Tea box voor elke gelegenheid

Wij zien de High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Als je dit op tafel zet dan ben je van een feestje verzekerd! Deze service van High Tea catering in St.-Annaparochie is uitermate geschikt voor groepen, verjaardag, babyshower, familiereünie, gezellige middag met vriendinnen, personeelsuitje of zakelijke bijeenkomst. De bestelling wordt tussen 8:30 uur en 12:30 uur thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!