5x leuke gelegenheden voor een High Tea

Een High Tea is altijd een goed idee! Bijpraten onder het genot van een kop thee, lekkere zoete en hartige hapjes, zoals taartjes, sandwiches en scones. Misschien proosten jullie zelfs wel met champagne. Heb je iets te vieren? Dan is het helemaal leuk om een High Tea te doen, zoals tijdens een babyshower, een bridal shower, jubileum of iets anders. Met een hele groep of lekker samen. Wij hebben 5 leuke gelegenheden om een High Tea te doen voor jou op een rijtje gezet.

gelegenheden high tea

Babyshower

Willen jullie de mommy to be even lekker in het zonnetje zetten? Dan kun je haar verrassen met een Babyshower High Tea. Hoe leuk is dat! Een High Tea helemaal in baby thema. Weten jullie al of het een jongen of meisje wordt? Dan kunnen jullie alles in girl of boy thema doen. Zie je het al voor je: cupcakes, taartjes, allemaal lekkere hapjes en natuurlijk de aankleding helemaal in thema. Daar verras je mams zeker wel mee. En het is ook nog eens een leuk moment om met alle vriendinnen samen te komen voordat ze baby er is.

Bekijk de leukste Babyshower High Tea locaties.

Gender reveal party

Willen jullie het geslacht van jullie baby bekend maken? Dat is natuurlijk een super belangrijk en mooi moment. Een leuke manier om dat te vieren is met een High Tea. Laat de binnenkant van de taart bijvoorbeeld blauw of roze maken. Je kunt er natuurlijk voor zorgen dat één iemand al op de hoogte is, waardoor de rest van de High Tea helemaal in boy or girl thema is. Dat is helemaal leuk!

Bridal shower

Is het tijd voor een gezellig vrijgezellenfeest? Verras de bride to be dan met een heerlijke High Tea! Hebben jullie een wilde ochtend gehad of willen jullie een rustige bridal shower? Vier het dan met een heerlijke High Tea. Een zaal vol met dames, thee, heerlijke zoete en hartige hapjes en veel gezelligheid. Wat wil je nog meer? Dat is dé manier om een gezellig vrijgezellenfeest te vieren. Bekijk de leukste locaties bij jou in de buurt.

Kinderfeestje

Wil jij een leuk kinderfeestje organiseren? Dan is het ook wel leuk om een keer iets anders te doen dan het zwembad, de speelhal of spelletjes. Doe een leuke Kids High Tea! De kinderen kunnen lekker spelen en krijgen allemaal lekkere hapjes met limo of ijsthee. Bij sommige Kids High Tea’s kunnen kinderen ook zelf cupcakes versieren of taartjes bakken. Bij andere locaties is er een speelweide of een speelhoek beschikbaar óf kunnen de kinderen lekker knutselen of kleurplaten maken. Je hebt zelf geen rommel, maar wel een heel leuk kinderfeestje en veel plezier.

Bekijk alle leuke locaties met een Kids High Tea.

Jubileum

Is er een bijzonder jubileum? Dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Er zijn allerlei soorten jubilea, zoals het aantal jaar van: een relatie, getrouwd zijn, vriendschap, buren zijn, in dienst zijn (als werknemer) en nog veel meer. Als je iets lang volhoudt, dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Ook juist als het heel leuk is. En dat kun je mooi vieren met een heerlijke High Tea. Met z’n tweeën of juist met een hele groep. Er zegt toch niemand nee tegen taartjes en nog veel meer lekkere hapjes? Lekker genieten dus!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke gelegenheden om te vieren met een High Tea. Daarnaast kun je ook gewoon genieten van al dat lekkers zonder dat je iets te vieren hebt. Gewoon, omdat je er zin in hebt. Reden genoeg als je het mij vraagt.

gelegenheden high tea

Geschreven op: 3 september 2021
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl