De 7 mooiste etagères voor een High Tea

Ben jij van plan binnenkort een gezellige High Tea te organiseren? Dan is de aankleding net zo belangrijk als de hapjes! Een etagère komt in dit geval altijd goed van pas. In onze High Tea Shop vind je allerlei soorten etagères: van de klassieke etagères tot zeer bijzondere etagères en van luxe metalen tot (bamboe)houten etagères: we hebben voor ieder wat wils. In deze blog laten wij jou de mooiste soorten etagères zien, om jouw High Tea helemaal af te maken! Vind jij jouw favoriet?

mooiste etageres

Houten etagère

Deze FSC gecertificeerd bamboe houten etagère van Lowenthal is geschikt voor het serveren van zowel koude als warme gerechten. Bamboe is een slijtvaste en stabiele houtsoort met een eenduidige textuur. Het is daarnaast ook vocht- en krasbestendig. Een zeer elegant design! Naast dit mooie exemplaar, zijn er nog veel meer prachtige houten etagères.

Lowenthal etagere

Stenen etagère

De stenen etagère van Enjoy2Cook is gemaakt van leisteen en heeft een zeer luxe uitstraling. De stenen borden worden op hun plaats gehouden door het messingkleurige RVS en staan door hun vormgeving meteen in het middelpunt van de belangstelling. Ideaal voor een luxe High Tea met bonbons en petit fours.

Artesà Etagere

Porseleinen etagère

Deze porseleinen etagère van Excellent Houseware zul je ongetwijfeld wel eens langs hebben zien komen. Dit model is zeer klassiek en wordt vaak gebruikt bij Engelse Afternoon Tea´s. De etagère bestaat uit drie lagen en heeft bovenop een handvat, waardoor je de etagère gemakkelijk kunt verplaatsen. Dankzij het porselein, is je etagère duurzaam en blijft deze krasvrij. Dat klinkt ons als muziek in de oren! Presenteer er koekjes of andere hapjes op en je bent klaar voor je High Tea. Naast dit exemplaar zijn er nog veel meer prachtige porseleinen etagères. Zo kun je ook kiezen voor een etagère met twee lagen of in een andere vorm, bijvoorbeeld vierkant.

Excellent Houseware Etagere

Klassieke etagère

Soms hoeft iets niet complex te zijn om mooi te zijn: en dat laat deze gouden etagère van ASA Selection zien. Deze etagère is geschikt voor het serveren van heerlijke hapjes, gerechten en baksels. Doordat je zelf kunt kiezen welke borden je gebruikt, is deze etagère geschikt voor elke gelegenheid en kun je blijven variëren. Maak je volgende High Tea nog leuker en bestel deze etagère.

ASA Selection Etagere

Kunststof etagère

De kunststof etagère van Artesà is 2-laags en heeft een blauwe kleur. De spil is messingkleurig. Doordat de etagère van kunststof is gemaakt, kan deze gerust tegen een stootje. De etagère is perfect voor het serveren van de lekkerste koekjes en bonbons.

Artesa etagere

Luxe etagère

Deze prachtige, luxe etagère van Luxury label is een musthave op jouw tafel! Hij is gemaakt van staal en brengt meteen meer sfeer in huis. Aan de bovenkant van de etagère zit een ring, zodat je de etagère gemakkelijk kunt verplaatsen.

Luxe etagere

Bijzondere etagère

Deze bijzondere etagère van Clayre & Eef is zilverkleurig en wordt gedragen door twee flamingo’s. De etagère is gemaakt van aluminium en zal prachtig staan op jouw gedekte tafel. Je moet ervan houden, maar wij zijn verliefd!

Staat jouw favoriet hier tussen? Of moet je nog even verder zoeken? Dat is geen probleem, want we hebben nog veel meer etagères. Bekijk al onze etagères en bestel direct.

Clayre & Eef etagere

Geschreven op: 9 september 2022
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl