De leukste High Beer ideeën voor een geslaagde Vaderdag

Met Vaderdag zetten we graag de liefste, stoerste, grappigste, leukste en belangrijkste vaderfiguren in ons leven in het zonnetje. Het hele jaar door staan zij paraat, dus nu is het jouw beurt om je flink uit te sloven voor je paps. Daarom hebben wij de leukste High Beer ideeën voor een geslaagde Vaderdag op een rijtje gezet. Zo kun jij een dosis inspiratie opdoen om je papa deze Vaderdag flink te verwennen!

High-Beer-Vaderdag-ideeën

Zelf een high beer organiseren

Als je het leuk vindt om je handen uit de mouwen te steken, is het natuurlijk erg leuk om je vader te verrassen met een heerlijke High Beer. Zoek zorgvuldig de juiste speciaalbieren uit. Het is slim om de bieren op te bouwen qua smaakpalet en alcoholpercentage. Begin met een lichter en zuurder biertje en bouw dit op naar zwaardere en stevigere speciaalbieren. Bier komt het beste tot zijn recht in het juiste glas. Zorg er daarom voor dat je de juiste glazen in huis hebt om je vader te laten genieten. Een tip van ons: maak gebruik van proefglaasjes en deel een flesje bier met elkaar. Zo blijft iedereen genieten van de verschillende smaken en loopt niemand het risico om last te krijgen van de hoeveelheid alcohol.

Het is natuurlijk ook belangrijk om de locatie waar je de High Beer wilt organiseren leuk aan te kleden. Denk aan stoere accessoires van robuuste materialen zoals jute, hout, planten, ijzer en betonlook. Dan ga je zeker indruk maken. Lees meer tips over hoe je zelf een high beer organiseert.

High Beer hapjes voor Vaderdag

Een High Beer zonder bijpassende gerechten is niet compleet. Het leuke is dat de juiste hapjes de smaken van het bier extra kunnen complementeren. Denk bijvoorbeeld bij lichte bieren aan hapjes met kip of vis. Bij zwaardere bieren passen bittergarnituur of gegrild vlees weer beter. Mocht je niet zoveel tijd hebben om de keuken in te duiken, zijn hapjes zoals nacho’s, kaasblokjes, olijven, gevulde pepers en gedroogde vleeswaren natuurlijk ook heerlijk! Voor de vegetarische vaders kun je ook een vegetarische High Beer organiseren.

Leuke high Beer locaties

Ben je nou niet zo’n keukenprins of -prinses? Geen paniek! Er zijn gelukkig ook een heleboel andere toppers die een heerlijke High Beer voor jouw vader kunnen organiseren. Schuif aan bij een restaurant in de buurt of plan een dagje uit met je vader en ga op avontuur. De mogelijkheden voor het reserveren van een Vaderdag High Beer zijn eindeloos!

Alcoholvrije High Beer

Is jouw vader helemaal fan van 0.0% bieren? Dan kun je ook een alcoholvrije High Beer voor hem organiseren. Alcoholvrij bier wordt steeds populairder en daar spelen veel bierbrouwers op in. Waar je eerst alleen 0.0 pils had, is er nu ook een breed scala aan alcoholvrije speciaalbieren. Kies de lekkerste uit voor jouw vader en combineer het met bijpassende gerechten. Voor de 0.0 High Beer kun je wel gebruikmaken van de grotere glazen en zijn proefglazen niet per se nodig.

High Beer cadeaubon voor paps

Als je dit jaar helaas niet zelf je Vaderdag cadeau kunt overhandigen of als je niet zo’n liefhebber van bier bent, dan is een High Beer cadeaubon de ideale uitvinding! Je kunt deze digitaal of fysiek geven en laat je vader zelf kiezen bij welk restaurant hij graag van een High Beer wil genieten. Zal hij voor een locatie in de buurt gaan of gaat hij een nieuwe stad ontdekken?

High-Beer-Vaderdag-inspiratie

High van de inspiratie

Dat bedoelen wij natuurlijk niet letterlijk ;). Hopelijk zit je na het lezen van dit blog boordevol ideeën voor een perfecte High Beer voor Vaderdag. Of je nou kiest om zelf een High Beer te organiseren voor je papa of liever een cadeaubon geeft, omdat je zelf niet zo van bier houdt. Het gaat erom dat je vader zich geliefd voelt.

Niet alle vaders houden van bier, maar vinden het wel gezellig om lekker te eten en te drinken. Dan is een High Tea ook een hele goede optie! Bekijk snel de leukste locaties voor een High Tea en maak deze Vaderdag onvergetelijk.

Geschreven op: 3 mei 2024
Mayra
Redactie HighTea.nl
Als Content Marketeer schrijft Mayra onder andere blogs voor HighTea.nl