De leukste theepakketten om cadeau te geven

Een thee cadeau is altijd leuk om aan iemand te geven en ook super lekker om zelf te krijgen natuurlijk! Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend of vriendin, vader, moeder, zus of iemand anders die jij graag een cadeau wilt geven en vind je het lastig om zelf iets te verzinnen? Dan hebben wij wat leuke cadeaus voor jou.

theepakket koffie

theepakket high tea

Thee & Koffie pakketten

Een leuk cadeau aan iemand geven hoeft niet groot te zijn, het gaat namelijk om het gebaar. Daarom hebben wij twee leuke koffie- en theepakketten voor een theemoment en de ander voor een koffiemoment. In de koffie sweetbox zitten drie verschillende soorten brownies en een ‘Self Brew’ koffie pakket. In de thee sweetbox zitten ook drie verschillende soorten brownies en veel theezakjes met verschillende soorten smaken om te kijken wat nou jouw favoriete thee smaak is.

Brievenbus brownies

Wil je iemand iets cadeau doen, maar weet je niet of het een thee of een koffieliefhebber is, kan je ook een lekkernijtje door de brievenbus laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei heerlijke brievenbus brownies, van salted caramel brownies, vegan brownies, babyshower brownies tot aan een mini brownie proeverij. Je vindt hier wel 21 sweetboxen, zodat er voor iedereen iets tussen zit wat hij of zij lekker vindt.

theepakket brownie

High Tea cadeaubonnen

Weet je niet helemaal wat iemand zijn smaak is, maar wil je wel graag een heel leuk cadeau aan iemand geven, koop dan een high tea cadeaubon! Je kunt het cadeau zo gek maken als je wilt. Op de website kun je kiezen uit acht soorten bedragen. Het begint bij € 20 en het hoogste bedrag van de cadeaubon is € 150. De cadeaubon kan je inleveren bij meer dan 450 high tea locaties door heel Nederland. Bekijk alle geselecteerde high tea locaties en kies jouw favoriet!

Liefde gaat door de maag

Voor wie jij ook dat geweldig thee cadeautje zoekt, tussen bovenstaande opties staat vast wel iets dat geschikt is. Toch op zoek naar iets anders? Neem diegene dan mee naar een High Tea als verrassing! Geef wel van tevoren aan dat hij/zij goede trek moet hebben, want dat wordt smullen!

High Tea cadeaubon

Geschreven op: 13 februari 2024
Sidney
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighTea.nl