High Tea box bestellen voor thuis

Ben jij al bekend met het fenomeen ´High Tea´? Deze maaltijd is over komen waaien vanuit Engeland, daar noemen ze een High Tea ook wel een Afternoon Tea. Bij een High Tea geniet je, meestal in de middag, van verschillende zoete en hartige hapjes en allerlei soorten thee. Hiervoor kun je terecht bij allerlei restaurantjes of theehuizen, maar soms wil of kan je het huis niet uit. Hoe goed klinkt het om niet de deur uit te moeten, maar om een lekkere High Tea naar huis te halen? Dek gezellig de tafel en zet een grote pot thee klaar, dan regelen wij de rest!

high tea

Bestel jouw High Tea box voor thuis!

Het is vanaf nu mogelijk om een High Tea te bestellen voor thuis. Er is een ruim aanbod aan verschillende soorten High Tea boxen om te laten bezorgen. Zo kun je kiezen voor een standaard High Tea box, geschikt voor 4 personen. Ben je met een wat groter gezelschap? Ga dan voor de box voor 6 tot 8 personen. Zijn er mensen in het gezelschap met dieetwensen? Geen probleem! Je kunt namelijk ook een vegetarische of een halal box bestellen. Uiteraard kun je zoveel boxen naar wens bestellen, voor een groter gezelschap.

High Tea boxen voor speciale gelegenheden

Voor speciale gelegenheden zijn er ook aparte High Tea boxen te bestellen. Zet bijvoorbeeld een aanstaande moeder in het zonnetje met een Babyshower High Tea, inclusief feestelijk roze of blauwe versiering! Uiteraard is er bij het samenstellen van deze box rekening gehouden met de zwangere dame(s).

Wil je een keer iets anders organiseren dan een kerstbrunch of –diner? Verras je gezelschap tijdens de feestdagen dan eens met een feestelijke High Tea. Geniet met je geliefden van allerlei feestelijke hapjes en bestel een Kerst High Tea box! 

De inhoud van een High Tea box

Benieuwd naar de inhoud van een High Tea box? Dat snappen we! De boxen bevatten zowel zoete als hartige hapjes. Bij de zoete hapjes kun je denken aan bijvoorbeeld muffins en macarons. Bij de hartige hapjes kun je onder andere sandwiches verwachten. We verklappen niet alles, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat een High Tea box zeker volstaat als een gevarieerde en volwaardige lunch.

Je High Tea nog leuker maken!

Wil je jouw High Tea nog leuker maken? Haal dan een aantal verschillende theesoorten in huis. Denk aan bijvoorbeeld groene thee en kruidenthee. Serveer de High Tea op een etagère, dit staat leuk en het bespaart ook nog eens ruimte. Je kunt bij het afrekenen een etagère toevoegen aan je winkelwagen. Wil je de ervaring helemaal compleet maken? Bestel er dan ook een flesje (alcoholvrije) Cava bij! Deze kun je vooraf serveren aan je gezelschap, om de High Tea alvast feestelijk te beginnen.

Geschreven op: 8 december 2022
Anne
Redactie hightea.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl