Geef een High Tea cadeaubon als Moederdag cadeau

Moederdag is dit jaar anders dan anders. Normaal gesproken ga je met een cadeautje bij je moeder langs of ga je gezellig samen ergens lunchen of high tea-en. Nu dit tijdelijk niet mogelijk is, moet je iets anders verzinnen om je moeder mee te verrassen.

Moederdag cadeaubon

Geef een belevenis

Zie jij jouw moeder dit jaar met Moederdag? Dan heb je geluk! Je kunt lekker tijd met haar doorbrengen en je hebt de mogelijkheid om haar te verrassen. Dat kun je mooi doen met de High Tea cadeaubon. Deze bon kun je thuis laten bezorgen in de vorm van een mooie kaart, daarnaast krijg je ook nog eens een gratis doos chocolade bij de bon! Dit is een speciale Moederdag actie. Kun jij niet langs jouw moeder? Dan kun je haar toch laten weten dat je aan haar denkt. Dit doe je door haar een High Tea cadeaubon + chocolade toe te sturen. Zo krijgt ze toch nog een lach op haar gezicht.

De High Tea cadeaubon is een cadeau dat een belevenis met zich meebrengt. Wanneer de horeca weer open gaat kunnen jullie reserveren bij een locatie naar keuze. Hier kunnen jullie genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes in combinatie met (ice) thee. Wat een leuke manier om Moederdag alsnog te vieren!

Hoe werkt de High Tea cadeaubon?

Je kunt de cadeaubon online bestellen. Hierbij heb je de keuze om de bon online te krijgen of om deze thuis te laten bezorgen. De HighTea.nl cadeaubon is zo’n leuk cadeau, omdat je het door heel Nederland kunt besteden. Bij deze High Tea locaties kun je de bon uitgeven. Je kunt reserveren wanneer het jullie het beste uitkomt. Bij de reservering kun je de code op de cadeaubon invullen, waarna deze direct verzilverd wordt. Het enige wat jullie dan nog hoeven te doen is wachten tot het moment dat jullie kunnen gaan genieten van deze heerlijke high tea!

moederdag cadeaubon