Leuk om te geven: de High Tea cadeaubon!

Sinterklaas, Kerst, verjaardagen en het nieuwe jaar. December is een echte feestmaand. Een feestmaand die vraagt om veel cadeautjes. Zelf ben ik een enorme liefhebber van deze maand. Veel leuke dingen doen met de mensen die ik liefheb, en natuurlijk veel cadeautjes geven. Maar voor deze maand moet je wel goed zijn in het bedenken van cadeautjes, anders kan het nog wel eens lastig worden. Om jou een beetje te helpen hebben bij een tip: Geef de High Tea cadeaubon!

Waarom de HighTea.nl cadeaubon?

Het is vaak lastig om vrienden en familie tastbare dingen te geven. Misschien hebben ze het al of vinden ze het niet heel erg leuk. Ik ben een voorstander van ‘leuke dingen doen’ cadeau geven. Het probleem hiervan is dat het niet zo leuk staat onder de kerstboom en dat het in de praktijk vergeten wordt om uiteindelijk echt te doen. Daarom is de High Tea cadeaubon zo leuk. De cadeaubon kan uitgeprint en ingepakt worden, zodat er gewoon iets onder de kerstboom ligt. Én op deze bon staat al een vast bedrag, waardoor het echt een cadeautje is. De persoon waaraan je het geeft kan zelf een leuke High Tea locatie boeken op het moment dat het haar uitkomt. Misschien mag jij zelfs mee.

High Tea cadeaubon locatie

Hoe werkt de High Tea cadeaubon?

Je kunt de cadeaubon online bestellen, waardoor je het cadeautje direct ontvangt. (Ook heel handig voor een last minute cadeau). Deze cadeaubon is zo ontworpen dat de bon er ook leuk uitziet als je deze uitprint. Op het moment dat de ontvanger de cadeaubon wil gebruiken, kan zij via HighTea.nl een leuke High Tea locatie uitkiezen. Bij deze locatie kan ze reserveren én direct betalen met de code op de cadeaubon. Het enige wat zij (of jullie) dan nog hoeven te doen, is wachten op de datum waarop deze heerlijke High Tea gaat plaatsvinden. Have fun!

Kerst high tea

Geschreven op: 29 november 2019
Marel
Redactie HighTea.nl
Als content marketeer werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl
High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden