3x de lekkerste Moederdag High Tea box voor thuis

Ben jij op zoek naar een fantastische manier om jouw moeder, schoonmoeder, stiefmoeder, oma of ander moederfiguur in de watten te leggen met Moederdag? Dan is een Moederdag High Tea thuis echt wat voor jullie! Nodig familie of vrienden uit en ga gezellig samen om de tafel. Want, wat is er nu leuker dan samen proeven van heerlijke hapjes en tijd nemen voor elkaar? Om ervoor te zorgen dat Moederdag een onvergetelijke dag wordt, hebben we de 3 lekkerste Moederdag High Tea boxen op een rijtje gezet.

Moederdag High Tea box

Het is bijna Moederdag

Het is bijna zondag 12 mei 2024: Moederdag! Op Moederdag draait alles om die ene speciale persoon in ons leven: onze moeder of een ander speciaal moederfiguur zoals een stiefmoeder, schoonmoeder, oma of lieve vriendin. En wat is een betere manier om haar te verwennen dan met een Moederdag High Tea box? Het is een verrukkelijke ervaring die niet alleen draait om heerlijke lekkernijen, maar ook om het creëren van kostbare herinneringen. Denk aan sierlijke sandwiches, verrukkelijke scones en overheerlijke gebakjes, allemaal zorgvuldig samengesteld om haar te laten stralen van genot. Samen rond de tafel zitten, nippen aan geurige thee en genieten van elkaars gezelschap – het is een moment van pure liefde en waardering. Dus laat Moederdag dit jaar niet zomaar voorbijgaan, maar geef haar de verwennerij die ze verdient met een Moederdag High Tea box, en maak van deze dag een onvergetelijk feest van liefde en genegenheid.

Let op: de Moederdag High Tea box wordt op zaterdag 11 mei geleverd en blijft ten minste 48 uur vers (gekoeld bewaren).

Moederdag High Tea box

Deze heerlijke Moederdag High Tea box is geschikt voor 6 tot 8 personen. Ideaal om lekker met het gezin, de familie of met vrienden van te genieten! De box wordt thuisbezorgd en er zit gelijk een cadeautje in voor mams, een heerlijke Milka chocoladebox waar ze later nog lekker van kan genieten. Maar eerst gaan jullie natuurlijk een lekkere pot thee zetten met de bijgeleverde theezakjes. Pak de box uit en begin met de hartige hapjes: sandwiches, broodjes met verschillende soorten beleg en heerlijke mini wraps. Vervolgens zijn de scones aan de beurt, die serveer je natuurlijk met room en jam. Schenk ondertussen nog een kopje thee in en pak dan de zoete hapjes erbij: plaattaartjes, muffins, donuts, macarons en smeuïge brownies komen voorbij. Deel lekker samen en proef van elkaar. Dat is pas genieten!

Moederdag High Tea bestellen

Luxe Moederdag High Tea box

Wil jij jouw mams in het zonnetje zetten met échte luxe? Bestel dan de Luxe Moederdag High Tea box! Hier krijg je naast die heerlijke sandwiches, broodjes, wraps en scones er ook nog een quiche erbij. En bij de zoete hapjes ontvang je ook lekkere extra’s zoals rocky road brownies en chocolade soesjes. Wil je het nog spetterender maken? Bestel dan ook een lekker flesje bubbels erbij. Dan kunnen jullie gelijk proosten op Moederdag.

Moederdag High Tea luxe

Vega Moederdag High Tea box

Heb jij helemaal trek gekregen van al die lekkere High Tea hapjes? Maar wil je wel liever vegetarisch genieten? Bestel dan de Vegetarische Moederdag High Tea box. De zoete hapjes zijn al vega, maar de hartige hapjes (belegde broodjes en wraps) kunnen wel belegd zijn met vlees of vis. Als je voor de vega optie kiest, dan zorgen we voor heerlijke hartige hapjes, helemaal vegetarisch. Zo kan iedereen lekker meegenieten!

Welke kies jij?

Oei, dat kan best lastig zijn om te kiezen! Bekijk alle Moederdag High Tea boxen en vergelijk! Als je vragen of advies nodig hebt, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Liever een keertje samen met mams genieten van een High Tea? Ga dan voor onze High Tea cadeaubon en plan samen met haar een High Tea in op een leuke locatie bij jullie in de buurt. Fijne Moederdag!

moederdag high tea thuis bezorgen

Geschreven op: 23 april 2024
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager verzorgt Marel de content, blogs en fotografie voor HighTea.nl