Moederdag vieren? Maak een theepakket!

Op Moederdag is het natuurlijk superleuk om samen iets met jouw moeder te doen. We begrijpen dat het lastig is ieder jaar te bedenken wat je jouw moeder zou geven. Je wilt natuurlijk iets speciaals geven! Maak bijvoorbeeld thuis een high tea voor jou en je moeder en geef er een mooi theepakket bij! Wij geven wat leuke tips waar jouw moeder gegarandeerd blij van wordt.

Theepakket

Theepakket

Verras je allerliefste moeder, peetmoeder, stiefmoeder of oma met een zelfgemaakt theepakket. In een theepakket hoort natuurlijk een theepot. Ga je voor een moderne theepot of een kitsch theepot? Zoek bijpassende theekopjes, een theedoos, een theezeef, een theelicht met wat gezellige kaarsjes en eventueel een mooie etagère om hapjes op te serveren. Natuurlijk maak je het theepakket af met je moeders favoriete theesmaken.

Leuke thee accessoires

Heeft jouw moeder al een mooie theepot en leuke theekopjes, dan hoef je deze natuurlijk niet nog een keer te geven. Gelukkig zijn er ook super leuke thee accessoires waarmee je een mooi pakket kan maken. Tegenwoordig zien we bijna alleen nog maar waterkokers in de keuken staan. Terwijl een fluitketel weer helemaal hip is. De fluitketels zijn er in prachtige designs met leuke details.  Het is ook erg leuk om zelf een theeglas te ontwerpen voor je mams. Maak op Theeglas.nl een ontwerp met een lieve tekst en personaliseer een leuk cadeautje. Ook de kruidenthee worden weer steeds populairder. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het smaakt ook nog eens heerlijk. De kruiden infusers zijn er in simpele bollen, maar ook in leuke vormen als een octopus, een boot (teatanic), een hartje, een vogeltje en ga zo maar door!

Gezellige theepotten

Een theepot heeft een belangrijke functie, namelijk het water warm houden. Maar wist je dat een theepot een echte eyecatcher in de keuken of op tafel kan zijn? Er zijn heel veel verschillende ontwerpen, van strak naar organisch en van natuurlijke materialen tot bloemetjes. Zet jij of je moeder liever geen hele theepot? Dan is er ook het theekopje met kleine theepot er bovenop. Drinkt je moeder alleen kruidenthee? Ga dan voor de theepot met kruiden infuser, superhandig natuurlijk!

Theepakket

Zelf thee maken

Je hebt je theepakket samengesteld maar wilt nog iets extra. Maak samen met je moeder een kruidentuintje! Het is tegenwoordig niet meer het standaard theezakje, er zijn honderden thee smaken die je met elkaar kan blijven combineren. Zo kan je vers fruit combineren met kruiden als sterrenmunt en kaneelstokjes. Hoe leuk is het om zaden en kruiden bij je theepakket te voegen. Jeuken je handen al? Ga dan samen met je moeder aan de slag en maak je eigen kruidenthee!

Verras je moeder

Heeft je moeder al genoeg super leuke thee spullen? Geef haar dan een high tea cadeau. Je kan de high tea afhalen bij een van de super leuke locaties bij jou in de buurt! Liever samen een andere dag plannen, dan is de High Tea cadeaubon de oplossing. Je hebt ruime keuze aan verschillende locaties. Bepaal welke locatie bij jullie past en wie weet zitten jullie binnenkort wel te genieten van een heerlijke high tea!

Theepakket

Geschreven op: 16 april 2021
Jessica
Redactie HighTea.nl
Als afstudeer communicatie stagiair werkt Jessica onder andere aan het schrijven van blogs voor HighTea.nl.