Vegan brownies bestellen

Plantaardige brownies

Vegan brownies worden gemaakt met ingrediënten die vrij zijn van dierlijke producten zoals eieren, melk en boter. In plaats daarvan worden alternatieve ingrediënten gebruikt om de rijke en smeuïge textuur te creëren die brownies zo heerlijk maakt. Bij het bestellen van vegan brownies door de brievenbus krijg je net zulke lekkere brownies als de originele, maar dan helemaal plantaardig. Hiervoor maken we de brownies op basis van lijnzaad, appel en kokosolie. Heerlijk en helemaal vrij van dierlijke producten.

Vegan box

Geniet van deze heerlijke brownie, volledig vegan geproduceerd. Heerlijk smeuïg, afgewerkt met een lekkere topping op basis van diverse noten. Tijdens het bestellen van jouw brownies door de brievenbus kun je zelf de bezorgdatum uitkiezen. Dit is ideaal voor als je de brownies cadeau wil doen voor een verjaardag, jubileum of een andere bijzondere dag. Ben je op zoek naar een last minute cadeautje? Dan is het ook ideaal om de brownie box te bestellen. Als je voor 23:59 bestelt, dan worden de brownies de volgende dag verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten tot jouw brownies bezorgd worden.

Zakelijk versturen

Het is hartstikke leuk om een zoete box te ontvangen, maar nog leuker om je klanten, collega’s of zakenrelaties een klein cadeautje te geven. Waarom? Omdat iedereen blij wordt van een box vol met zoetigheden! Neem voor specifieke wensen contact met ons op, we helpen graag om dit te realiseren.

Veelgestelde vragen

Zit er een gratis kaartje bij? Zeker! Bij iedere bestelling is het mogelijk om een gratis kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen.
Kan ik versturen naar meerdere adressen? Per bestelling in de webshop kunnen we één verzendadres verwerken. Heb je veel verschillende adressen? Neem dan contact met ons op.
Kan ik selecteren wanneer de box verzonden wordt? Zeker! Bij het afrekenen kun je een verzenddatum opgeven. Dit gaat dus om de datum dat wij jouw bestelling versturen, dit is niet de bezorgdatum.
Hoe lang blijven de zoetigheden goed? Onze brownies en bakkerijproducten zijn ruim 8 dagen goed houdbaar. Dus ook als het pakketje iets langer onderweg is dan een dag zullen ze bij aankomst nog heerlijk smaken.
Wat zijn de verzendkosten? Voor sweetboxen met een afleveradres in Nederland rekenen wij € 3,50 verzendkosten voor post door de brievenbus.