High Tea Almelo

Almelo is de waterstad van Twente en heeft een leuke binnenstad. De stad is verrassend op veel verschillende manieren. Er is een groot aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en horeca. Er zijn ook veel gezellige locaties voor een High Tea. Wij selecteren de leukste plekjes voor een High Tea in Almelo.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Almelo? Bekijk dan ook Enschede en Apeldoorn.

Almelo

Leuke locaties in Almelo

Filtering

Meer over High Tea in Almelo

Almelo heeft zo’n 74.000 inwoners. De stad is ook wel het bruisende waterjuweel van Twente, dat op verrassende wijze heel veel te bieden heeft! De stad betovert niet alleen met haar rijke culinaire diversiteit, maar ook met haar knusse vintagewinkels en unieke boetiekjes. Bovendien heeft Almelo de titel van groenste stad in Overijssel veroverd; haar groene adem strekt zich uit tot in het hart van de binnenstad. Aanschouw het zelf, want zonder de sierlijke stroming van de Aa zou Almelo niet de betoverende plek zijn die het vandaag is. De havenkom, die zich uitstrekt tot aan de levendige Markt, vormt het kloppende hart van de stad. Hier nodigen gevarieerde kadehoogtes je uit om heerlijk te vertoeven, en vanaf de terrasjes op de Markt kun je in alle rust genieten van het kabbelende water. Als je de wateren op gaat, kun je genieten van een ontspannen kanotocht of boottrip, terwijl nieuwsgierige ijsvogels je gadeslaan. Wandel of fiets door de straten van Almelo en laat je verrassen door alles wat deze waterstad te bieden heeft!

Kortom er is genoeg te doen in de bruisende stad. Natuurlijk kan een gezellige High Tea niet ontbreken tijdens een dagje Almelo.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden