Ik wil reserveren

High Tea Alpacafarm Riethoven

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – €30,00 p.p.

 • Heerlijk soepje
 • Warme hartige hapjes
 • Koude hartige hapjes
 • Lekkere zoete dingen
 • Onbeperkt thee of koffie

Dit arrangement duurt 1,5 uur.

Voor kinderen 5 t/m 12 jaar betaal je €15 p.p., voor kinderen t/m 4 jaar betaal je €5 p.p.

High Tea + alpaca privé wandeling – €51,45 p.p.

 • Bovenstaand menu
 • Alpaca privé wandeling door de mooie Brabantse bossen

Dit arrangement duurt 3 uur.

Voor kinderen 5 t/m 12 jaar betaal je €26,95 p.p., voor kinderen t/m 4 jaar betaal je €5,45 p.p.

Let op: de High Tea bevat vlees. Wil je liever een vegetarische High Tea? Dat kan! Geef dit wel duidelijk aan bij de reservering. De High Tea bij Alpacafarm Riethoven bestaat uit 4 gangen en is geen standaard High Tea. Er wordt gestart met een heerlijk soepje, gevolgd door warme hartige hapjes. Hierna volgen de koude hartige hapjes. De High Tea wordt afgesloten met allerlei lekkere, zoete dingen. Tijdens de High Tea kun je genieten van onbeperkt thee of koffie. 

Algemene info

Ben jij op zoek naar een bijzondere High Tea? Een High Tea tussen de alpaca's is de meest unieke beleving! In de zomer neemt het personeel van Alpacafarm Riethoven je mee naar de wei waar de alpaca's heerlijk van het zonnetje liggen te genieten. In de winter staan de alpaca's in een knusse stal. 

Heb je vragen over de alpaca's? Het personeel van Alpacafarm Riethoven vertelt je graag de leukste feitjes en de grappigste verhalen over de lieve beestjes.

Wil je jouw bezoek aan Alpacafarm Riethoven uitbreiden met een privé wandeling? Dat kan! Boek dan het High Tea + alpaca privé wandeling arrangement. Na een korte uitleg en een stukje begeleiding mogen jullie zelfstandig met de alpaca's wandelen door de mooie Brabantse bossen. Tijdens de wandeling zul je merken dat je heerlijk tot rust komt, de alpaca's bepalen namelijk voor een deel het wandel tempo. De wandeling is door het personeel uitgestippeld. De wandeling is bijna 3 kilometer lang en duurt ongeveer 1,5 uur. Na de wandeling zijn jullie weer welkom op de boerderij en zal de High Tea voor jullie klaar staan. Je kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met de High Tea en af te sluiten met de alpaca wandeling.

Op het moment zijn er 14 wollige bewoners op de boerderij. Kom langs in het gezellige Brabant om de leukste uitjes met  alpaca's te beleven! Samen zorgt het team ervoor dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben met elkaar en met de alpaca´s.

Bestel de HighTea.nl Alpacafarm Riethoven cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Anoniem
  16-07-2023
  Wat een leuke ervaring de alpaca's waren kei nieuwsgierig en dat je ze kon voeren was een leuk extraatje het eten was heerlijk alleen de banken mogen wel een kussentje krijgen dan denk ik dat het nog wat aangenamer zit. Echt wel een aanrader super lieve en vriendelijke meiden in de bediening.
  Datum van mijn bezoek: 15 juli 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 10/10
  Linda van Aalen
  29-05-2023
  Enorm genoten, fantastische dag gehad. We gaan hier zeker vaker naartoe.
  Datum van mijn bezoek: 28 mei 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.8/10
  Lotte
  16-03-2023
  Geweldig om eens te doen. Hele lieve medewerkers, ze helpen je graag. Het ontvangst was gezellig en je merkt aan de dieren dat ze het echt goed hebben.
  Datum van mijn bezoek: 11 maart 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  9
  Service
  8