Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 29,95 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 29,95 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk staat aan de rand van de stad en is slechts enkele kilometers verwijderd van Nationaal Park Weerribben Wieden en het pittoreske plaatsje Giethoorn. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant en een gezellige bar waar je een huiselijke sfeer proeft. Geniet hier van een culinair diner, een gezellige High Tea of een borrel met het hele gezelschap.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Femke
  12-10-2020
  High Tea was prima verzorgd, voldoende qua hoeveelheid, vriendelijk personeel, leuke middag gehad
  Datum van mijn bezoek: 26 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8