High Tea op het terras

Goed nieuws: de terrassen mogen weer open! Natuurlijk is een High Tea To Go ook heel erg leuk en lekker. Maar wij zijn blij dat we nu ook weer op locatie kunnen genieten. Heerlijk in het zonnetje op het terras genieten van thee en allemaal heerlijke zoete en hartige hapjes. Wat hebben wij dat gemist!

Jij ook? Bekijk dan meteen de locaties waar je nu een High Tea op het terras kan reserveren!

Update: vanaf 5 juni kan er bij veel locaties ook weer een high tea binnen worden gereserveerd. Geef daarom bij de reservering aan of je liever binnen of op het terras wil genieten van een high tea.

high tea terras

Hoe werkt het?

Superfijn dat de terrassen weer open mogen, maar we moeten ons natuurlijk nog steeds aan de regels houden. Zo geldt er dat je bij sommige locaties maar met 2 personen kunt reserveren. Reserveer jij met 2 personen die niet uit hetzelfde huishouden komen? Dan dien je 1,5 meter afstand te houden. Kom je met meerdere personen uit één huishouden? Dan kun je bij locaties reserveren die meer dan 2 personen aannemen per reservering. Anders kun je eventueel meerdere reserveringen plaatsen met de opmerking dat jullie wel uit één huishouden komen en dan dus graag de tafeltjes bij elkaar willen schuiven. Dit gaat uiteraard alleen in overleg en met goedkeuring van de desbetreffende horecalocatie.

Wat kun je verwachten?

Je kunt verwachten om heerlijk te genieten. Wat een tijd geleden is het dat we op het terras hebben gezeten. Neem het zonnetje mee en geniet van al het lekkers dat het restaurant te bieden heeft. Is het iets slechter weer? Wees dan niet getreurd: de meeste locaties zorgen dat er overdekking is als dat nodig is. Is dit niet het geval? Dan wordt er altijd van tevoren gecommuniceerd wat er mogelijk is. Voor nu in ieder geval heel veel plezier van weer je eerste échte High Tea op het terras van dit jaar!

terras high tea