3 locaties met een heerlijke Vegan High Tea

Het is de week zonder vlees, waarbij velen een week lang alleen vegetarisch eten. Als je hier nog een schepje bovenop wil doen, dan kun je ook proberen om een week lang als veganist te leven. Wil je uit nieuwsgierigheid eens veganistische hapjes uitproberen? Geniet dan van de heerlijke hapjes tijdens deze Vegan High Tea’s.

Carla’s Conditorie

Carla’s Conditorie is een gezellig koffietentje in hartje Utrecht. Er worden elke dag heerlijke broden, koeken en taarten gebakken in de bakkerij achterin de winkel. Je kan bij Carla’s terecht voor een lekkere kop biologische thee met taart. Alles is vegetarisch of veganistisch, en elke maand komen er meer veganistische opties bij. Bij de High Tea kun je doorgeven dat je een veganistische variant wil en dan kun je alle veganistische hapjes proeven. De High Tea bestaat uit: 2 stukjes taart, 2 koekjes, een chocobol, 2 smushi’s, 2 warme drankjes en een sapje van Schulp.

carla vegan high tea

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes is een familiebedrijf, oorspronkelijk begonnen als thuisbakker. Omdat er steeds meer vraag naar de producten kwam, ontstond het plan om een eigen bakkerij met winkel te openen. Heavenly Cupcakes is nu een veganistische bakkerij en lunchroom in Rotterdam. Ze maken alles zelf en werken alleen met pure, plantaardige ingrediënten waardoor het gebak vrij is van onder andere lactose en ei. De hele High Tea is dus al vegan en bestaat uit: 5 hartige veganistische hapjes, 5 zoete veganistische hapjes en onbeperkt thee.

Wil je genieten van alle vegan hapjes? Reserveer dan de Vegan High Tea bij Heavenly Cupcakes.

heavenly cupcakes vegan high tea

Brasserie Het Vliegerhuys

Brasserie het Vliegerhuys bevindt zich in één van de mooiste panden in de Zwolse binnenstad. Het pand stammend uit 1450 is door de jaren heen bewoond geweest door toonaangevende Rooms Katholieke families. Maar deze brasserie is niet alleen mooi, ze bieden ook nog eens heerlijk eten aan. Alle producten zijn zijn biologisch, streekgebonden of komen uit eigen keuken, zoals de verse broodjes. De High Tea bestaat uit: appeltaart, brownie, cheesecake, bananencake met koffie-karamel, sandwiches, groente quiche, groenten kroketje en onbeperkt thee. Wil jij een veganistische high tea? Dan worden deze hapjes geheel vegan voor jou gemaakt.

Reserveer de Vegan High Tea bij Brasserie Het Vliegerhuys.

 

brasserie vliegerhuys vegan high tea

Meer Vegan?

Wil jij meer weten van vegan hapjes? Lees dan onze vegan high tea recepten. Naast deze locaties zijn er nog veel meer leuke restaurants met Vegan High Tea’s. Bekijk alle ‘vegan locaties’ .

Geschreven op: 12 maart 2020
Marel
Redactie HighTea.nl
Als Content Manager werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl