4x Instagrammable High Tea locaties

Ben jij op zoek naar een leuke high tea plek, waar je toffe foto’s kan maken voor op social media? Dan hebben wij de leukste hotspots voor jou op een rijtje gezet! Waar plof jij neer voor een High Tea die echt een plaatje is?

instagrammable high tea

Mondi

High Tea locatie Mondi is the place to be in Amsterdam New West. Het is een tropische High Tea locatie. De kleurtint groen komt hier erg veel in terug. Het eten en het interieur is zeker Instagram waardig. Op hun Instagram staan ook heel veel inspiratie foto’s. Als je The Real Housewives of Amsterdam hebt gekeken, dan heb je ook gezien dat Maria Tailor haar verjaardag vierde. En dat was hier bij Mondi! Ook zijn veel BN’ers hier te vinden.

corendon mondi high tea

Heck’s Amsterdam

Heck’s Amsterdam is een high tea locatie in Amsterdam. De bar is mooi verlicht met roze/paars licht. Rondom de bar staan mooie barstoelen met gouden poten. Van binnen is het interieur heerlijk roze. Dit maakt het leuk om een Instagram fotootje te maken en te posten op je socials.

Heck's Amsterdam

The Cake Room

The Cake Room schreeuwt Barbie. Vind jij roze nou net zo geweldig als wij? Dan moet je echt naar The Cake Room gaan. Zelfs de muren en het plafond zijn hier roze, net als de rest van het interieur. Je kan hier zelfs te gekke milkshakes bestellen met donuts erop, zodat je de leukste Instagram foto’s kan maken. Heb jij nog een leuke roze outfit in de kast liggen en ben je op zoek naar een high tea locatie dan is dit jouw perfecte match!

Roze High Tea

Miss Central

Miss Central is gelegen in Alkmaar, het is een prachtige high tea locatie voor mooie Instagram foto’s. Het interieur is erg kleurrijk en elk hoekje is anders ingericht. Zo kan je in elke hoek een mooie Instagram foto maken. Naast dat het interieur Instagram waardig is, is het servies ook ontzettend mooi. Zo kun je ook geweldige foto’s maken van de mooi geserveerde high tea.

High Tea

Andere High Tea locaties

Naast deze 4 instagrammable locaties zijn er nog veel meer leuke high tea locaties en ben je nou bij 1 van deze leuke locaties geweest, tag ons dan in jouw beste Instagram foto, wij zijn erg benieuwd wat voor te gekke foto’s jullie maken!

high tea miss central

Geschreven op: 15 februari 2024
Sidney
Redactie HighTea.nl
Als stagiaire schrijft Sidney onder andere blogs voor HighTea.nl