High Tea Corendon City Hotel

 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €14,95 p.p. *

 • Huisgemaakte zoete lekkernijen
 • Luxe broodjes
 • Vleeswaren van de ambachtelijke slager
 • Internationale kazen
 • Diverse warme en koude gerechten
 • Mooie theeselectie (onbeperkt)

* In het weekend is het tarief €16,95 p.p.

Algemene info

Corendon City Hotel Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam dat haar deuren opende begin 2015. Voor zowel een zakelijk als vrijetijdsverblijf kun je in één van de hotelkamers of suites zeer comfortabel overnachten. Alle hotelkamers zijn ruim, hebben een stijlvol interieur en luxe badkamer. Je wordt uitgerust wakker op het speciale Corendon bed, een exclusief ontwerp. Verder biedt Corendon City Hotel Amsterdam gratis wifi in het hele hotel.

Dagelijks serveert Cor & Don’s Restaurant in Corendon City Hotel Amsterdam een zeer voordelige en uitgebreide High Tea. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een High Tea. Op doordeweekse dagen wordt de High Tea op etagères aan tafel geserveerd en in het weekend staat het in buffetvorm voor je klaar. Natuurlijk zijn kinderen ook van harte welkom. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen doordeweeks voor €7,50 en in het weekend voor €9,50 heerlijk mee smullen. Overige consumpties zoals koffie, frisdranken en alcoholische dranken zijn voor eigen rekening. Deze prijzen gelden niet op feestdagen.

Betreffende glutenvrij: de broodjes kunnen wij vervangen in glutenvrije broodjes. Qua zoetigheden zijn we beperkter in glutenvrije opties.

Maandag t/m vrijdag van 12.30 – 16.00 uur Zaterdag t/m zondag van 12.00 – 14.00 of 14.30 – 16.30 uur

Delen

Recensie schrijven

Veld niet verplicht! Als je anoniem wilt blijven kunt u dit veld leeg laten.
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacyverklaring.
 • 10/10
  Edward Wils
  6-09-2019
  Het was de 2e keer dat ik met een klein vriendengroepje hier de high tea ging doen. En ook nu weer was alles zeer goed: vriendelijke ontvangst en bediening, korte wachttijd voor alle versnaperingen, goede uitleg daarbij ook. Kwaliteit van zowel de warme als koude lekkernijen meer dan prima. En dat voor zo\'n zeer scherpe prijs p.p., ongelooflijk!! We hebben (weer) enorm genoten en raden het ook een ieder van ganser harte aan! Met vriendelijke groet, Edward Wils.
  Datum van mijn bezoek: 4 september 2019
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  10
  Service
  10
 • 8.3/10
  Rianne Visser
  19-06-2019
  We zijn hier met een jubileum feestje geweest van mijn zusje en zwager. Heerlijk gegeten, wat ook niet enorm druk (zal waarschijnlijk in het weekend wel meer zijn) maar was voor mij een positieve verrassing!
  Datum van mijn bezoek: 6 juni 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  8