5x luxe High Tea locaties

Een High Tea kan op verschillende manieren gehouden worden, bijvoorbeeld met thema’s, een mini High Tea of gericht op een speciale keuken. Wanneer je jezelf en je gezelschap echt wil verwennen kun je kiezen voor een luxere High Tea, waarbij niets te gek is. Hier geven wij je een overzicht van luxere High Tea’s en wat deze te bieden hebben.

Luxe high tea birdhouse

The Birdhouse

The Birdhouse is een mooie locatie in de Plantagebuurt in Amsterdam. Gasten van alle pluimage zijn hier welkom voor een kopje thee. Chef Maarten de Jong serveert verse, lokale en huisgemaakte gerechten, altijd seizoensgebonden. En dat merk je tijdens de heerlijke High Tea. Deze luxueuze verwennerij begint met een lekker glaasje bubbels vooraf. Daarna wordt er onbeperkt thee geserveerd met verschillende hartige en zoete hapjes. Een heerlijke middag bij The Birdhouse vol met allemaal lekkere hapjes voor € 20,50.

Brasserie Paardenburg

Deze mooie brasserie vind je aan de Amsterdamse Amstel. Aan het water is een zonnig terras waar het goed vertoeven is. Vroeger was het de locatie onder de rook van Amsterdam om je paard uit te spannen en zelf te ontspannen. Nog steeds is het de ideale plek om net buiten de hectiek van de stad te genieten aan de Amstel. De menukaart is een combinatie van klassiekers en moderne, frisse gerechten, allemaal van topkwaliteit. De luxe High Tea is daarom ook echt een aanrader. Je geniet van heerlijke zoete en hartige hapjes. Zoals: sandwiches gerookte zalm, BLT sandwiches, cucumber sandwiches en vegetarische quiche. Daarnaast ook zoete hapjes zoals: scones geserveerd met marmelade en clotted cream, bosvruchten tartelette, taartje met amandel, kokos en framboos en mini magnum gevuld met chocolademousse. Daarbij krijg je natuurlijk ook onbeperkt Senza theesmaken. Bij Brasserie Paardenburg geniet je van deze Luxe High Tea voor € 23,50.

luxe high tea paardenburg

Savarin

Restaurant Savarin in Rijswijk staat bekend om zijn kookkunsten, gastvrijheid en ze serveren een uitgebreide High Tea met wel 4 gangen. Begin de High Tea met een heerlijk glaasje champagne en geniet vervolgens van onbeperkt Dammann thee. De High Tea begint met vers belegde broodjes met onder andere zalm en runder pastrami. De tweede gang bestaat uit een warm gerechtje en soep van de dag. De derde gang is een zoete gang met scones, macarons en diverse taartjes. Sluit af met een verse huisgemaakte tiramisu. Reserveer deze uitgebreide High Tea vanaf €37,50 p.p.

luxe high tea savarin

De Stamtafel van Chris Cuisine

Bij de Stamtafel van Chris Cuisine in Haastrecht kun je High Tea-en in een privé setting. Een arrangement van 2,5 uur waarbij je zelf het menu, de muziek en de sfeer van het restaurant bepaalt. Je kunt de gewenste interactie en entertainment kiezen. De High Tea bestaat uit onbeperkt diverse theesoorten en filterkoffie met originele zoete en hartige gerechtjes, hapjes en proeverijen. Bij de Stamtafel bepaal je helemaal zelf hoe je privé High Tea arrangement eruit ziet en boek je vanaf €37,50 p.p.

Café Americain

Kies voor de High Tea Deluxe bij Café Americain en laat je verwennen door ‘class’ en ‘classics’. Sandwiches met zalm of roast beef, diverse pralines, macarons, petit four, een heerlijk taartje, de soep van de dag, kip Paillard en een glas Pommery Champagne kan natuurlijk niet ontbreken. Café Americain is een iconische plek in Amsterdam met zicht op het Leidseplein. Een restaurant met hoge kwaliteit, een toegankelijke stijl en persoonlijkheid. Deze luxe High Tea reserveer je vanaf €39,50 p.p.

Loopt het water jou ook in de mond? Reserveer dan jouw High Tea bij een van deze luxe locaties of bekijk andere High Tea locaties. Met een ruim assortiment aan luxe en laagdrempelige locaties in verschillende steden zit voor jou de geschikte locatie er vast tussen.

luxe high tea cafe americain