Bij deze locaties kun je een Kerst High Tea doen!

Trek je foute kersttrui uit de kast, want het is tijd voor een Kerst High Tea! Hoe kun je beter in de stemming komen voor kerst dan met allerlei hapjes in kerstthema? Op deze manier kun je ook een keer wat anders doen dan elk jaar weer dat kerstdiner of gourmetten (of doe het beide, nog beter!). Wij hebben de leukste locaties voor je uitgezocht die een Kerst High Tea aanbieden.

Bekijk ook meteen de Kerst High Tea’s van 2021.

Konditorei Noor

Konditorei Noor is een gezellige eetgelegenheid aan de Kroonpassage 1 te Lelystad. Je kunt hier erg gezellig High Tea-en, maar nog leuker is dat ze nu een High Tea aanbieden in thema: de Kerst High Tea! Naast liters thee krijg je een ontvangst met een glas Prosecco, luxe zoete hapjes en luxe hartige hapjes en broodjes. Deze Christmas Tea wordt geserveerd op Tweede Kerstdag. Je kunt reserveren om 11:00 (tot 13:00) of om 13:00 (tot 15:00), de kosten zijn € 26,95 per persoon. Doe je liever de Kerst Brunch? Dat kan ook! Voor € 29,75 per persoon.

Reserveren kan via HighTea Konditorei Noor.

kerst high tea noor

Bakker Suikerbuik

Suikerbuik is een Konditorei & Banketbakkerij in het historisch centrum van Delft. Je kunt hier terecht voor heerlijke taarten tot een uitgebreide High Tea. In december serveren ze ook nog eens een High Tea in kerstthema! Je kunt deze Kerst High Tea reserveren van 12 tot en met 29 december (beide kerstdagen gesloten). Op deze dagen is de aanvang om 11:00, 13:00 of 15:00 uur. Bij binnenkomst krijg je een heerlijk glas bubbels, daarna krijg je verschillende zoete lekkernijen en (warme) hartige lekkernijen met grote potten thee. De aankleding van de tafel, de achtergrondmuziek, de inrichting van de gezellige bakkerij en natuurlijk de lekkernijen zijn allemaal geheel in het teken van kerst!

Boek nu de Kerst High Tea voor € 23,95 bij Bakker Suikerbuik. Liever taartjes of hapjes afhalen? Ga dan langs bij de Bakkerij.

Kerst high tea suikerbuik

Kerst high tea suikerbuik

Theefeestje

In Amersfoort vind je deze gezellige theesalon waar de eigenaresse de meest mooie creaties maakt. Van eenhoorn taarten tot de meest bijzondere hapjes bij de High Tea: je kijkt je ogen uit! Tijdens de Kerstdagen kun je hier een Kerst High Tea To Go bestellen. Voor € 12,50 per persoon (vanaf 6 personen) kun je een gehele High Tea afhalen. Je krijgt hiervoor quiches, hartige hapjes, fingerfood sandwiches, scones met clotted cream en jam en allerlei kleine zoete taartjes. In overleg kun je een leuke selectie maken voor jouw Kerst High Tea. Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je de High Tea ophalen in de winkel tussen 10:00 en 10:30 uur.

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Bestel dan nu de High Tea Take Away bij  Theefeestje.

kerst high tea theefeestje

kerst high tea theefeestje

Vlaamsch Broodhuys

Het Vlaamsch Broodhuys is een begrip geworden in Nederland. Met locaties Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht zit je vaak in de buurt! Velen stoppen hier dagelijks voor vers brood of een kop koffie, maar ook de High Tea is een groot succes. En met kerst kun je hier natuurlijk ook terecht! Rond de kerstdagen zijn hier allerlei lekkernijen te halen die je tijdens de kerst op tafel kunt zetten. Maar sommige locaties organiseren ook een kerstontbijt of kerstbrunch!

Vind een Vlaamsch Broodhuys bij jou in de buurt en bekijk het aanbod.

Kerst High Tea Vlaamsch Broodhuys

Kerst Vlaamsch Broodhuys

Geschreven op: 19 december 2019
Marel
Redactie HighTea.nl
Als content marketeer werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighTea.nl